Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 995 000 kr

2 rum67.5 m²
Månadsavgift
4 209 kr
Pris/m²
29 555 kr
Våning
4 av 5
Byggår
2010
lägenhet Råcksta

Bättringsvägen 4

Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade 2:a med fantastisk balkong, belägen i ett lugnt och välskött område! Här finns allt man kan önska sig för ett trevligt och bekvämt boende i ett hus byggt 2010. Bostadens stilrena utförande, smarta lösningar och väl tilltagna balkong gör det enkelt att trivas.

Lägenheten erbjuder ett välutrustat och modernt kök med generösa arbetsytor i delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Den öppna planlösningen ger en luftig känsla och det finns plats för större sällskap om så önskas. Från vardagsrummet är det utgång till den rymliga balkongen med ett högt och fritt läge samt gott om plats för utemöblemang. Vidare finns ett stort sovrum med plats för både dubbelsäng, arbetsplats och förvaring, en möblerbar hall samt ett helkaklat badrum med praktisk tvättstugedel. Lägenheten håller hög standard med stilrena och smakfulla materialval samt genomgående ekparkett - allt i fint skick. Det höga läget och de stora fönstren skapar ett härligt ljusflöde i hela bostaden. Hiss och rymligt vindsförråd finns.

Ett mycket trivsamt område med närhet till såväl Vällingby Centrum och Spånga där det finns bra kommunikationer med buss, tåg och tunnelbana till Stockholm City. Det finns 3 busshållplatser inom mycket kort gångavstånd varav 1 precis utanför porten. Gångavstånd till närmaste tunnelbanestation (Råcksta). Närområdet bjuder på härliga grönområden, skolor (f-åk9), omtyckta Nälsta bassängbad, Nälsta Ängar, Grimsta naturreservat där bl a Kaanan-badet finns. Ett område som erbjuder det mesta vad gäller lugn, kommunikationer samt närhet till Mälaren och dess grönområden.

Varmt välkomna till en mycket fin lägenhet där det bara är att flytta in och njuta!

Hiss finns
Läs mer hos mäklaren