Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 650 000 kr

3 rum72 m²
Månadsavgift
4 616 kr
Pris/m²
22 916 kr
lägenhet Spånga

Bärkingeplan 16

Ljus och trevlig gavel-3:a med inglasad balkong i sydväst med egen ingång och direkt access till gräsmatta för barnens lek och grill! Här finner ni en välplanerad 3:a med fräscha ytskikt med genomgående ljusa väggar och golv i valnötslaminat. Två bra sovrum av olika storlek och gott om plats för klädförvaring i rymlig klädkammare. Stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för nära och kära. Modernt kök i stilrent utförande samt ett helkaklat, fräscht badrum.
Bo i en trevlig förening, ett stenkast från gröna omgivningar med Tenstadalen och Solhemsskogen. Närhet till såväl skolor, förskolor, idrottsplatser, närservice samt Tensta T-banestation som tar dig in till city på 20 minuter.

Välkommen och upplev lägenheten på plats!

RUMSBESKRIVNING

Hall
Öppen hall som välkomnar dig in i denna ljusa 3:a via säkerhetsdörr. Hallen erbjuder plats för avhängning av ytterkläder och skor i vägghängd hatthylla. Den rymliga klädkammaren möjliggör för ytterligare förvaring av såväl kläder som diverse annat. Genomgående ljusa ytskikt med vitmålade väggar och i hallen ligger ett lättrengörligt, svart klinkergolv som sedan övergår till laminatgolv i valnöt i resten av lägenheten. 

Kök
Rymligt kök i modernt utförande som ligger i direkt anslutning till hallen som skiljs av med fina skjutdörrar i glas. Här varvas god förvaring i både över-och underskåp med vita luckor samt generösa arbetsytor. Kakelbeklädd vägg i grått ovan spotlightsbelyst bänkskiva i svart komposit. Den maskinella utrustningen består av häll, fläktkåpa i rostfritt stål, spis, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Plats för matgrupp som inrymmer såväl den mindre-som större familjen. Vitmålade väggar med stort blomstermotiv.

Vardagsrum
Ljust och öppet vardagsrum med utgång till fransk balkong. Här kan man samla alla nära och kära då rummet med lätthet inrymmer en större soffgrupp, soffbord, mediamöbel samt matgrupp. Väggarna är ljust tapetserade. Möjlighet att stänga om sig tack vare de vackra skjutdörrarna i glas som angränsar mellan vardagsrummet och hallen.

Sovrum 1
Det större av lägenhetens två sovrum. Ett rofyllt rum med ljust tapetserade väggar och gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord samt klädförvaring i parallella garderober. Från sovrummet når man även lägenhetens inglasade balkong med egen ingång.

Sovrum 2
Praktiskt sovrum som med fördel kan nyttjas som barn-eller tonårsrum. Här inryms en enkelsäng med tillhörande nattduksbord och eventuell byrå eller annat möblemang efter tycke och smak. Plats för klädförvaring i garderob. Väggarna är vitmålade.

Badrum
Ljust och fräscht badrum med vita helkaklade väggar och matchande svart/grått golvklinkers. Utrustat med wc, dusch, spegel, handfat med vit kommod, dusch samt tvättmaskin/torktumlare. Vänligen observera att tvättmaskin/torktumlare ej ingår i köpet av lägenheten.

Balkong
Mysig, inglasad balkong med egen in/utgång i härligt sydvästläge. Inglasningen, som går att öppna upp, möjliggör för möblering även under vinterhalvåret. Här fi

Läs mer hos brokr fastighetsmäklare