Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 850 000 kr

3 rum47 m²
Tomtarea
3870 m²
Biarea
13 m²
Byggår
1989
fritidsboende Österåker

Badbergsstigen 27/Mjölkön

VISNING LÖR 19/10. ANMÄLAN KRÄVS TILL laila@kjfast.se alt 070-792 75 46, WAXHOLMSBÅT AVGÅR FRÅN LERVIK BRYGGA kl 10.35 och åter kl 12.20 (tidtabell: www.waxholmsbolaget.se).
Vid strandkanten möts man av den generösa bryggan, detta är ett underbart sjöställe och den vedeldade bastun nere vid vattnet med bästa möjliga läge. Här lever man ett aktivt bad- och båtliv, när det är som bäst. Tomten består av hällar och klippor såsom vacker skärgårdsnatur skall vara. Här varvas öppna klipphällar med vacker utsikt och fina uteplatser
Huset har en öppen planlösning med kök, matrum och sällskapsyta med en öppen spis som värmer huset vid behov. två sovrum samt ett sovloft. Stora fönster mot sjösidan ger ett ljust och trevligt intryck. Från sällskapsrummet kan man öppna upp dörrarna mot den storslagna havsutsikten och altanen. Separat förrådsbyggnad med ett utedass och snickarbod.

Hit åker man reguljär Waxholmsbåt eller egen båt. Stugan precis ligger ovanför bryggan. Åker man Waxholmsbåt till Mljölkön så går man en liten promenad till stugan via en vacker naturstig.
Utsikten är hänförande över fjärden från huset och bryggan har plats för både solstolar och bord. Kommer man med egen motorbåt eller segelbåt kan den också läggas här.

Mjölkön är en ö dit man åker med reguljär Waxholmsbåt. Det är en social och trevlig ö med god sammanhållning. Mycket natur finns att upptäcka. Många stigar och vägar att promenera och cykla på. Härliga klippskrevor finns vid Badberget.

Det finns ingen butik på Mjölkö, men man kan åka Waxholmsbåt till Vaxholm och handla. Här finns mycket att göra och uppleva. Staden är knutpunkt för skärgårdens båttrafik och man kan göra båtturer ut i skärgården eller in till Stockholm. Här finns caféer, mysiga promenader bland charmiga gamla hus, restauranger, glassbar, skärgårdsshopping. I Vaxholm finns också all möjlig service samt en turistbyrå i Rådhuset.
Man kan också åka Waxholmsbåten till Linanäs på Ljusterö där det finns flera restauranger, gästbrygga, båtbensin och minilivs.

Härlig ö med promenadvägar, badberg, sommarängar och pub. En pärla i Saxarfjärden.

Läs mer hos Kjell Johansson Fastighetsbyrå AB