Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

5 950 000 kr

5 rum145 m²
Tomtarea
737 m²
Biarea
12 m²
Byggår
2007
Energiprestanda/år
82 kWh/m²
villa Torshäll

Astrakanvägen 15

Välplanerad och inte minst välskött enplansvilla i populära Torshäll. Villan som är på 145 kvadratmeter består av fem rum och kök varav fyra rejäla sovrum. Ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar känsla av rymd. Barnvänlig och lättskött tomt mot allmänning. Hela tomten är inhägnad med staket och har gräsmatta och stor altan i bästa söderläge. Här ligger solen på större delen av dagen fram till kvällen. På altanen, i direkt anslutning till duschrummet, finns en jacuzzi. Intill villan finns även ett isolerat garage samt uppfart för ytterligare två bilar.

Villan består av en rejäl hall med bra förvaring för ytterkläder. Modernt kök med plats för större matbord finns i anslutning till vardagsrummet. I köket finns spishäll och varmluftsugn (Electrolux, 2016), mikrovågsugn (Electrolux, 2016), köksfläkt (Thermex, 2019), kyl och frys (Electrolux, 2016) samt diskmaskin. I vardagsrummet finns, förutom en trivsam och effektiv braskamin, ett flertal fönsterpartier vilket skapar generöst ljusinsläpp. En altandörr tar dig smidigt ut till den stora, soliga altanen.

Det finns två duschrum med WC varav båda med väggar av kakel och värmegolv av klinker. I ett av duschrummen, som ligger intill altanen, finns även en tillhörande tvättstuga. Här finns tvättmaskin och torktumlare (båda från Miele, 2017), villans frånluftsvärmepump (Nibe, 2018) men även en praktisk arbetsbänk och ett par garderober. Separat gästtoalett finns också centralt placerad i villan. Samtliga fyra sovrum ligger placerad i fil varav det största ligger närmast allmänningen. I hela villan finns nya trägolv av vitpigmenterad ek (2017). Fiber från Telia med bra kapacitet finns installerat.

Villan med dess tomt, inbäddad bland grönska, ligger på en lugn och barnvänlig återvändsgata. Inom räckhåll finns förskola, skola, finna strövområden, motionsspår, Wermdö Golf & Country Club, Grisslinge havsbad och inte minst närheten till bussen. Med direktbuss är du i Slussen på ca 30 minuter.

Läs mer hos mäklaren