Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 695 000 kr

3 rum77 m²
Månadsavgift
4 297 kr
Pris/m²
22 012 kr
Våning
3 av 3
lägenhet Vendelsö

Albatrossvägen 56

Här finner vi en vacker och ljus 3:a med generösa sällskapsytor och dubbla badrum. Lägenheten genomsyras av lugna färgval och ett generöst ljusinsläpp. Köket är väl tilltaget med gott om arbetsytor och förvaring som även gör den kräsne vardagskocken nöjd.

Här bor du lugnt och fridfullt 3tr upp i låghus med trevlig innergård för både lek och grillmöjligheter. Med direkt närhet finner du goda kommunikationer såväl som utmärkt barnomsorg och gångavstånd till flertalet skolor.

Brf Albatrossen är en stabil HSB förening med god ekonomi placerad i ett ostört läge intill natursköna Tyresta Nationalpark och med närhet till flertal badsjöar. På föreningens innergårdar finns trevliga lekplatser, grillstäder och rogivande natur. Här finner du även utmärkta busskommunikationer som inom 30 min tar dig till Stockholms innerstad. Flertal handelsplatser finns i närheten, däribland Haninge Centrum och Port 73 med utsökt service och utbud.

Välkomna till bostaden för alla er som känner att ni bara vill flytta in och njuta av det som bostaden och området har att erbjuda.

Varmt välkomna för en upplevelse på plats!

Läs mer hos Mäklarhuset Haninge