Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 850 000 kr

3 rum86 m²
Månadsavgift
3 969 kr
Pris/m²
33 139 kr
Våning
2
Byggår
1964
lägenhet Täby Centrum

Åkerbyvägen 222

Välkommen till denna ljusa och rymliga 3:a som även kan utnyttjas som en 4:a för den som önskar. Bostaden karakteriseras av en genomgående planlösningen som ger ett härligt ljusinsläpp samt en mysig inglasad balkong med bästa solläge. Här bor ni med ett perfekt läge med närhet till både Täby C och kommunikationer.

Det trivsamma vardagsrummet är rymligt och har stora härliga fönsterpartier mot den fina innergården som låter ljuset strömma in. Här erbjuds gott om plats för större soffgrupp med tv-möbel samt annan önskvärd trivselmöblering. Köket är stilrent och funktionellt med vit skåpsinredning tillsammans med bänksiva i massivt trä och dekorativt kakel ovan bänkytor. Belysning i överskåp för behaglig och funktionell bänkbelysning. Maskinell utrustning består av spishäll, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys samt spisfläkt. I anslutning till kök och vardagsrum inryms en generös matplats med plats för större matbord för 8-10 personer, detta rum kan även användas som extra sovrum för den som önskar då man har praktiska skjutdörrar som kan skilja av detta rum. De andra två sovrummen är båda ljust inredda och erbjuder bra förvaring i flertalet garderober. Det större sovrummet har utgång till bostadens mysiga inglasade balkong som har ett soligt sydväst läge. Nyrenoverat duschrum med vitkaklade väggar samt mörkt klinkergolv och inredning bestående av dusch med vikbara glasväggar, handfat, spegelskåp, wc-stol samt installerad tvättmaskin. Separat wc också den renoverad med vitkaklade väggar samt mörkt klinker på golvet. Nuvarande ägare disponerar även över ett rymligt källarförråd.

Normalt tillkommer en obligatoriskt kostnad om 230 kr/mån för varje lägenhet för den balkongrenovering som föreningen gjort. Denna bostad har inget tillägg då man valt att betala av detta helt och hållet i en omgång. Detta gör att avgiften ligger lägre än de flesta andra lägenheter i föreningen.

På föreningens fina innergård är det öppna gräsytor som inbjuder till picknick och lek. Det finns både lekplats samt grillplats för härliga sommarkvällar!

Denna lägenhet ligger på den tredje gården av föreningens totalt fem gårdar och därmed nära både Täby C samt kommunikationer. Täby Centrum har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

När du bor i Täby har du aldrig långt till grönområden eller badplats. Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Boende nära Täby Centrum har utmärkta kommunikationer att tillgå. Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. Från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos Notar