Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

7 900 000 kr

7 rum121 m²
Byggår
1883
Tomtarea
93349 m²
Biarea
80 m²
gård Kallmyra

Snesta 7

Välkommen till Snesta!
Nu har du möjlighet att förvärva den gamla prästgården från 1800-talet. Gården ligger mitt i Sörmlands vackra landskap ca två mil från Nyköping. Huset är smakfullt renoverat och med den gamla charmen bevarad. De två flygelbyggnaden och rundeln framför huset skapar en riktig herrgårdskänsla. Till tomten hör ca 8 ha betesmark, perfekt för den som vill bedriva verksamhet med kor ,får eller hästar.

På nedre plan finns två stycken sovrum, ett fantastiskt vackert allrum och ett ljust, renoverat kök i lantlig stil med utgång till altanen. Genomgående i hela huset är det ett ljust och vackert trägolv. Intill köket ligger matsalen, även det har utgång till altanen. Altanen är väl tilltagen och rymmer flera sittgrupper och grillplats. På detta plan finns även ett nyrenoverat helkaklat badrum med badkar samt WC.
På övre plan finner man ytterligare två stycken sovrum med snedtak. Allt är inrett i ljusa färger för att få den luftiga känslan. Här finns även ett allrum och en lite WC.
Den här vackra prästgården är i genomgående mycket bra skick och smakfullt renoverat, i ljusa neutrala färger.

De två flygelbyggnaderna är av äldre slag. Den norra flygeln har ett loft och med lite kärlek skulle man kunna förvandla det här till ett trevligt gästhus. Den södra flygeln används som bod så det finns gott om förvaring för trädgårdsredskap m.m.
På tomten finns även en maskinhall om 15x24m där ena delen är isolerad för verkstad. Det finns också en ladugård som idag är inredd för kor, men som man lätt kan anpassa till t.ex. hästar. Ladugården omfattar 17x14,8 m och här finns både mjölkrum, kontor och en liten WC. Det finns även en logdel om 30x11,5 m och en stor gödselplatta.

Här har du möjlighet att i en sörmländsk idyll på öppna vidder skapa din alldeles egen oas. Hästgård, prästgård eller bondgård, du väljer!
Välkommen att kontakt mäklaren för mer information!

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Lördag 21 sept
    Anmälan krävs

Ansvarig mäklare

Susanne Feretti
Feretti Fastighetsmäkleri
070-346 26 66

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs