Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

675 000 kr

1 rum43.5 m²
Månadsavgift
2 509 kr
Pris/m²
15 517 kr
Våning
3 av 3
Byggår
1961
lägenhet Stenkulla

Tellusvägen 10

Nu finns en stor och mycket trevlig 1:a till salu i ett trivsamt bostadsområde. Bostaden erbjuder en rymlig entréhall, ljust och stort vardagsrum med nyslipat parkettgolv, välplanerat kök med matplats för ca 4-5 personer. Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Helkaklat badrum i samband med stambyte 2007 och där finns plats för tvättmaskin. Fiber finns installerat.

Välskött bostadsrättsförening med bra tvättstugor, fräscha trappuppgångar, samt säkerhetsdörrar. Tillgång finns till föreningens innergård med gräsytor, lekplats, uteplatser och miljöhus.

I området Stenkulla finns blandad bebyggelse så som villor, radhus och flerfamiljshus. Nära till mataffär, kvarterskrog, förskola, skola, gym, och busshållplats. Gång-och cykelavstånd till centrum, hamnen, Ekensbergs friluftsområde och Rosvalla Arenor sport- och eventcenter. Gång-och cykelavstånd till centrum, hamnen och Ekensbergs friluftsområde. I området finns förskola, grundskola och närhet till gymnasium, apotek och vårdcentral. Rosvalla Nyköpings Eventcenter med idrottsanläggningar ligger inom 10 minuters promenadavstånd.

Läs mer hos Våningen & Villan Nyköping