Modellår
2016
Fordonstyp
Cross/enduro
Säljer en fin suzuki 450 -2016 som gått 90h
Jag köpte den i februari och har åkt 25h på den.

Olja och oljefilter är bytta var 5h, luftfilter efter varje körning och kolven böt ägaren innan vid 60h. När jag köpte hojen gick jag igenom den och fettade in länkage/sving och styrlagret så dem är fräsha. Jag böt lameller, mellanskivor och kopplingsvajjer för 2timmar sen även nya bromsbelägg fram. I gaffeln fram sitter det fjädrar och fjädringen är byggd för ca 80-90 kilo.

Jag tävlar på 250 och har haft denna enbart som träningshoj men har bestämt mig för att köpa en till 250 till nästa säsong. Går fint och låter som den ska dock dåligt hjullager bak och frambromsen måste luftast.

Har 2 yoshi system till den, varav ett sitter på.
En extra uppsättning med nya lameller och mellanskivor, koppling och gas vajrar samt handtag. En uppsättning extra kylare, 2 framdrev, Boyesen kopplings kåpa sitter på, även en Hinson följer med, samt massa smådelar och ett helsvart plastkitt. Sitter nya däck både fram å bak.

Så säljes eller bytes mot en Suzuki 250 16 eller nyare.

Önskas fler bilder/info hör av er!
Mvh Lisa
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv och signera juridiskt giltigt köpekontrakt direkt via mobilen eller datorn. Enkelt, tryggt och helt gratis - i samarbete med Avtal24.