Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
villa Lilleskog

Villa i Lidköping

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Välkomna till Lilleskogsvägen 34 och denna modernt renoverade 1-plansvilla med inredd källare och vidbyggt garage i populärt och barnvänligt kvarter i Lilleskog. Bostaden är belägen med ett hörntomtsläge samt har en uteplats på framsidan och en stor altan i soligt läge på baksidan. Under de senaste åren har bostaden genomgått större renoveringar utvändigt såsom takbyte, dränering och ny altan men även invändigt vilket man märker av direkt vid entrén in till huset. Här möts man av en ljus hall som leder en vidare till samtliga rum, trendigt kök från IKEA, stort vardagsrum med plats för både soffmöblemang och matplats, 3 sovrum samt både badrum och gästtoalett. Även källaren har inretts vilket gör att bostaden verkligen använts till sin fulla potential. Här nere finns förutom tvättstuga, torkrum och förrådsutrymmen även ett stort allrum med tillhörande hall som idag används som kontor/biorum. Garaget nås både utifrån samt från källaren och förutom plats för bil finns även här utrymme för förvaring.

Här bor man i ett både centralt och naturnära läge med närhet till skolor, förskolor, restauranger, mataffärer och genom en kortare cykeltur tar man sig snabbt in till torget.

En bostad som måste upplevas på plats! Kontakta mäklare Antonio Yuksel för mer information och inbokning av visning.

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Antonio Yuksel
Bostada
073-050 02 97

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs