Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 150 000 kr

5 rum112 m²
Månadsavgift
6 943 kr
Pris/m²
10 267 kr
Våning
2 av 3
Byggår
1969
lägenhet Hentorp

Gröna vägen 50 B

Välkommen till denna välplanerade 5:a med två balkonger och två badrum. I köket finns två fönster som ger ett fint ljusinsläpp och plats finns för större bord med stolar. Lägenheten är idag 5 rok men möjlighet finns att ta ner en vägg och få en stor och rymlig 4:a. Dessutom har du ett eget tvättrum med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i en trevlig bostadsrättsförening med flera faciliteter såsom gym, relaxavdelning, bastu och festlokal att hyra. Det finns livsmedelsaffär, busshållplats, skola i närheten och fina strövområden precis runt hörnet. Välkommen på visning!

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring och avhängning i den stora skjutdörrsgarderoben. Laminatgolv i trästruktur och ljusa väggar.

KÖK
Praktiskt utformat kök med gott om förvaring. Vit skåpinredning med kromade handtag, mörk bänkskiva med vitt kakel ovanför. Diskmaskin, mikro, spishäll, inbyggnadsugn, kyl och frys i fullhöjd. Alla vitvaror i rostfritt utförande. Gott om plats för matbord vid fönster som bidrar till ett generöst ljusinsläpp. Här finns ytterligare förvaring i skåp samt bänk för bak eller att ställa prydnader på. Laminatgolv i trästruktur och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med två fönster för ljusinsläpp. Gott om plats för en stor soffgrupp och matsalsbord för den som önskar. Laminatgolv i trästruktur och tapetserade väggar.

SOVRUM 1
Stort sovrum erbjuder plats för både dubbelsäng och sängbord. Fönster och utgång till den första av de två balkongerna. Gott om förvaring i garderober. Laminatgolv i trästruktur och tapetserade väggar.

SOVRUM 2
Sovrum som erbjuder plats för säng och skrivbord. Möjlighet att öppna upp väggen så man får en direkt ingång till klädkammaren från detta rum. Fönster och utgång till den andra av de två balkongerna. Laminatgolv i trästruktur och tapetserade väggar.

SOVRUM 3
Sovrum som erbjuder plats för säng och skrivbord. Förvaring i två garderober. Fönster för ljusinsläpp. Laminatgolv i trästruktur och tapetserade väggar.

SOVRUM 4
Sovrum som erbjuder plats för säng och skrivbord. Förvaring i två garderober. Fönster för ljusinsläpp. Laminatgolv i trästruktur och tapetserade väggar.

KLÄDKAMMARE
Precis utanför sovrum 4 finns en klädkammare som erbjuder gott om plats till förvaring.

BADRUM 1
Badrummet renoverades år 2017. Regndusch och glasvägg, handfat och spegelskåp med belysning ovan. Wc, väggskåp i vitt och kromfärgad handdukstork. Kakel på väggarna och plastmatta på golvet.

BADRUM 2
Även detta badrum renoverades år 2017. Här erbjuds badkar med regndusch, handfat och spegelskåp med belysning ovan. Wc, väggskåp i vitt och kromfärgad handdukstork. Kakel på väggarna, plastmatta på golvet.

TVÄTTRUM
Tvättrum med tvättmaskin och torktumlare samt mindre yta för hängning. Även diskho finns att tillgå.

BALKONG 1
Från sovrum 1 når du den ena av de två balkongerna med plats för både möbler och blommor.

BALKONG 2
I anslutning till sovrum 2 finns den andra balkongen med plats även här för möbler och blommor.

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Mia Mörner
CHRISTANDER
072-500 22 46

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs