Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 495 000 kr

5 rum99 m²
Tomtarea
325 m²
Biarea
21 m²
Byggår
1909
Energiprestanda/år
71 kWh/m²
villa Centrum

Rosencrantzgatan 6

På lugn gata i centrala Tomelilla finner vi detta trivsamma gathus med braskamin, snygga spegeldörrar och trägolv. Bostadens entréplan erbjuder ett mindre kök i öppen planlösning till vardagsrum, arbetsrum, sovrum i anslutning till stort badrum, gästtoalett samt tvättstuga. På övre plan finner vi två gavelrum – sovrum, kontor eller allrum, det är Ni som bestämmer! Med 3-4 sovrum får även den mindre familjen plats och bor dessutom billigt med de låga driftskostnaderna! Fastigheten erbjuder även trivsam uteplats, mindre lättskött trädgård med fin blomsterprakt och ett charmigt inglasat uterum med gamla stallfönster - ett givet ställe att mysa i under sommarhalvåret där sköna dagar och kvällar kan åtnjutas tillsammans med familj och vänner.

Planbeskrivning

Hall
Vi går in igenom en välkomnande grind från gatan som leder oss in i en ljus hall. Golvet är härligt med praktisk klinker och goda avhägningsmöjligheter erbjudes. I hallen finner vi gästtoalett samt trappa till övre plan. Från hallen tar vi oss vidare till både TV-rum samt vardagsrummet.

Gästtoalett
Praktiskt med gästtoalett i hallen. Helkaklad med nyare WC och vask. 

TV-rum
Från hallen stiger vi in i ett fantastiskt TV-rum med skönt avslappnande soffhäng. Vackert nyslipat trägolv och målat väggar, rummet passar även som arbetsrum eller kontor.

Sovrum
Från arbetsrummet när vi sovrummet, även detta med trägolv. Hel garderobsvägg för maximal förvaring. I anslutning till sovrummet når vi badrummet.

Badrum
Badrummet är stort och helkaklat i gråa nyanser. Här finns dusch, wc, vask, handdukstork samt fönster mot innergården. 

Tvättstuga
Innanför badrummet finns en mindre hall med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vask, varmvattenberedare samt dörr ut till innergården - praktiskt när tvätten ska hängas ut för torkning! Ett mindre förråd i anslutning.

Vardagsrum
Vardagsrummet når vi via ett halvsteg upp från hallen. Ett härligt ljust rum med laminatgolv och braskamin att njuta av. Här finns det utrymme för både soffgrupp samt matplats intill köket. Den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum ger ett socialt rum där man lätt umgås med varandra.

Kök
Köket har stilren inredning i vitt med svart kakel över vask som ger ett modernt intryck. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn(2019), köksfläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin(2019). Det finns även en köksdörr som leder ut till uteplatsen och innergården.

Övre plan

Sovrum
Ljust sovrum med takfönster bra förvaring bland annat i klädkammare. 

Sovrum
På andra gaveln finns ytterligare ett sovrum med garderober för förvaring. Detta kan användas till både arbetsrum, gästrum eller varför inte ett extra vardagsrum då det är öppet ut emot trappan?!

Övriga byggnader

Den stenlagda innergården med lättskött trädgård erbjuder avkopplande uteplats och ett härligt uterum och även två förrådshus, ett kallförråd och ett frostfritt. På innergården kan medelhavsvärmen avnjutas i lugn och ro då planket ut till gatan ger både in

Läs mer hos Bostad Ida´

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Leif Holmqvist
Bostad Ida´
076-636 59 12

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs