OLEDONE 60W OSRAM HAR NYLIGEN UPPDATERATS MED NYA OCH MER KRAFTFULLA DIODER FRÅN TYSKA OSRAM!

MÄNGDRABATT VID KÖP AV 10 LAMPOR - ENDAST 995:-/ST

- Testvinnare 2 år i rad
- 7200 teoretiska lumen
- 6000 verkliga lumen
- 3 års garanti
- Förstärkt isolering
- Uppdaterad modell 2019
- Omedelbar leverans

Oledone Osram 60W är en av marknadens starkaste belysning och genererar otroliga 7200 lumen (6000 effektiva lumen) och har vunnit testutmärkelsen "BÄST I TEST" hos finska traktortidningen Koneviesti och tyska Profil.

Med hjälp av förstklassig optik och byggkvalitet har man lyckats få till ett högt lumenvärde i förhållande till antal watt. Oledone 60W är väldigt prisvärd och en värdig utmanare till betydligt dyrare arbetsljus. Oledone 60W är också IP68 klassad vilket betyder att den är sänkbar ned till 1 meters djup vilket gör den till ett populärt val av led belysning på båtvarv och övrig industri.

En särskild beläggning skyddar mot skrapning samt ett effektivt
vibrationsdämpande patenterat material gör att Oledone 60W är ett led arbetsljus som lämpar sig för extra svåra arbetsförhållanden.

Med ett ljusgenomsläpp på otroliga 93% kan du vara säker på att få ut det maximala avståndet från varje lysdiod. Den avger ett starkt vitt ljussken som motsvarar 350W halogen arbetsbelysning.

Vi levererar även fordonsbelysning, led strålkastare, led ljusramp ( led ramp), led extraljus ( led konvertering ), blixtljusramp ( varningsljus, blixtljus) m.m i vårt sortiment.

Oledone 60W är det optimala valet av led arbetsbelysning för både traktorer, entreprenadmaskiner och yrkesfordon men kan också användas som t.ex backljus på lastbilen, belysning för snöskoter och ATV eller på din båt. Oledone 60W är CE-godkänd, E-godkänd samt EMC-godkänd vilket betyder att arbetslampan inte stör ut annan elektronisk utrustning. Den fungerar både med 12V och 24V.

Passar till: teleskoplastare, truck lastmaskin baklastare snöblad lastbil
traktor trailer plog dumper minidumper bussplog arbetsbil grävmaskin grävlastare skogskärra gripskopa hjulgrävare skopa vagn lastmaskin firmabil snöröjare tipp släp kärra minigrävare långgrävare traktorkran kran skopa skåpsläp jordbrukstraktor tippsläp traktorgrävare skotare skördare

kompaktlastare lastväxlare hjullastare larvkross Åkerman Fendt Valtra Vabis
Scania Volvo EC Take-Job Takeuchi John Deere Massey Ferguson Airman Neuson
Caterpillar m.m

Motsvarar 320W halogenljus
Spänning 9-50V DC
Effekt 60W
Ljusflöde 7200 lumen (Flood 60 grader)
LED 6st 10W OSRAM (TYSKLAND)
Fäste Rostfritt stål, rotering 360°, tilt 180°
Vikt 900 gram
Höjd 130 mm
Längd 155 mm
Djup 66 mm