Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

580 000 kr

2 rum44 m²
Månadsavgift
2 303 kr
Pris/m²
13 181 kr
Våning
1
Byggår
1943
lägenhet centrum

Zederslundsgatan 3B

Välkommen till denna centralt belägna 2:a på första våningen med nära till allt! Smart planerad med yteffektiv planlösning. Lägenheten består av rymlig hall, kök, sovrum. Stort vardagsrum med plats både för sittgrupp och matsalsplats efter behov. Fin innergård med grillmöjligheter. Tvättstuga, lägenhetsförråd och cykelförråd i källaren.

Stabil bostadsrättsförening med ordnad ekonomi.

Strax utanför huset finns det en liten park och det är promenadavstånd till centrum, Vätterns strand och Motala lasarett. Det är bra pendlingsmöjligheter då bostaden ligger nära Motala station.

Hall

Välkomnande ljus hall med laminatgolv. Utrymme för avhängning, hatthylla och garderob med överskåp. För tryggheten finns en säkerhetsdörr. Entrén utgör en trevlig ingång till resten av lägenheten.

 

 

Kök

Ljust modernt kök med vita högblanka skåp och lådor, goda arbetsytor och utrymme för matplats samt skafferi. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, kyl/frys. Köket är inrett med laminatgolv, tapetserade väggar.

 

 

Vardagsrum

Ett stort och härligt vardagsrum med generösa ytor, fransk balkong i sydvästläge. Vardagsrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Goda ljusinsläpp från de stora fönstren.

 

 

Wc/Duschrum

Wc/Duschrum med våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på väggarna. Här finns: Wc, tvättställ, duschplats, badrumsspegel med belysning. Duschrum stamrenoverat av föreningen.

Sovrum

Stort rofyllt sovrum mot innergården med plats för dubbelsäng och enklare möblemang. Laminatgolv och tapetserade väggar med en fondvägg. Inbyggd klädkammare med skjutdörrar.

Renoveringar & förbättringar

2013 Sovrum Nytt golv, skjutdörrsgarderob
2013 Sovrum målning, tapeter
2013 Hall nytt golv
2012 Ny kyl/frys
2012 Kök målning
2012 Kök nytt golv, kakel
2012 Badrum målning
2012 Hall, målning 
2005 Vardagsrum Nytt golv
2003 Vardagsrum målning, tapetet 

Tvättstuga

Tvättstuga finns nere i källaren med 2 TM och 2 TT, Torkrum och större torkskåp, mangelrum och enklare toalett. Bokningstavla. 3 tvättider/dag

 

Föreningen

< p style="text-align: left;">Brf Zederlundshus ligger mycket centralt på Zederlundsgatan 1,3,5,7,9,11,13, och är en välskött förening med låga månadsavgifter. Föreningen äger fastigheten Kyrkoherden 28 och har 48 lägenheter och en gemensamhetslokal/övernattningsrum på zederlundsgatan 1 som kostar 300:-/dygn att hyra för medlem.

I föreningen finns garage, mc-garage, mopedplats, carport och p-plats med separat kösystem. I daxläget (190512) ser det ut så här:

Parkering: 15 st utan el. 50 kr/mån Kö: Ja ca 1 st
Carport: 4 st 150 kr/mån Kö: Nej
Kallgarage: 16 st 250 kr/mån Kö: Ja ca 3 st
Varmgarage: 6 st 400 kr/mån Kö: Ja ca 6 st
MC-plats: 3 st 100 kr/mån Kö: Nej

Gällande kölistan så står några i "byteskö" (ex ngn har en parkeringsplats och vill ha ett garage. Vid ledigt garage kan således en parkering bli ledig)

Övrigt:

Hus nr 1: Samlinglokal med gästsängar ca 6-7 sängplatser eller sittplatser för ca 20 personer 1 rum o kök:

Läs mer hos ERA Andersson & Karn Motala

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Stephane Rydfors
ERA Andersson & Karn Motala
070-932 45 50

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs