Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 395 000 kr

6 rum138 m²
Tomtarea
1434 m²
Biarea
46 m²
Byggår
1965
Energiklass
Energiprestanda/år
115 kWh/m²
villa Mantorp, centralt

Vibyvägen 11

Välkomna till Vibyvägen 11- Ett fint och välskött suterränghus om cirka 180 kvadrat. Huset erbjuder fina sällskapsytor och en stor och härlig tomt med flera uteplatser! På entréplanet hittar vi en ljus och trevlig hall, två bra sovrum, allrum, klädkammare, tvättstuga, pannrum/förråd och toalett. En trappa upp leder oss till köket som är öppet mot matplatsen och vardagsrummet. Vidare finns två sovrum, badrum med bastu och ett förråd.
Huset har på senare år renoverats löpande med bland annat nytt yttertak, dränering, inglasad altan och fönsterbyte. Stor och härlig tomt om ca 1430 kvadrat erbjuder flera trevliga uteplatser. På framsidan finns en takbeklädnad uteplats med grillmöjligheter och på baksidan en inglasad altan. Vidare på fastigheten finns ett förråd samt ett dubbelgarage där ena delen är isolerad och uppvärmd. Stor garageuppfart med plats för flera bilar.

Här bor ni på en lugn gata med gångavstånd till vårdcentral, förskola och skola för upp till årskurs 9. Med endast 5 min promenad når ni pendelstationen som snabbt tar er vidare mot Linköping, Norrköping och Mjölby. Föredrar ni bilen så finns E4 som tar er till Linköping på ca 20 min.

Välkomna på visning!

Läs mer hos SkandiaMäklarna Mjölby