Längd
5.73 meter
Båttyp
Motorbåt
Uttern S57 2019 med Mercury F115 EFI CT.
Ord Pris: 389 000:- KAMPANJPRIS: 361 800:-
I priset ingår Premium Edition Pkt: Simrad GPS/Ekolod, Stereo, Starspärr, Kylbox, Vattenskidstång, Dusch Badbrygga, Bord/Solbädd, LED-Belysning.
Uttern S57 ger dig det bästa av skandinavisk båtdesign, en sällskaplig skärgårdsjeep som tar dig genom alla väderlekar med ett leende på läpparna. En centerkonsol-båt med en stor båts egenskaper i ett behändigt format. Stora durkytor för att transportera saker, gott om vattentäta stuvar, fantastisk förarkomfort och gott om bekväma sittplatser. Det är bara några av se saker som man uppskattar när man tittar och känner på S57:an. Lägg därtill en stort och funktionellt akterparti med stora badplattformar, bra badstege och ordentliga steg för att kliva in i båten.

Båten är flexibel och har gott om utrymme, den främre sittgruppen kan förvandlas till antingen ett soldäck eller till en matgrupp för 6 personer.

All packning stuvas lätt undan i båtens många och rymliga stuvfack. Under alla sittbänkar finns stuvfack som rymmer vattenskidor och fiskeutrustning mm. Ankare, tampar, kapell, lanternmast och vattenskidstång allt har sin dedikerade förvaringsplats ombord. Till detta har Uttern S57 klassens största stuvfack i pulpetens framsida.

Märke: UTTERN
Modell: S57
Båttyp: Walkaround
Årsmodell: 2019
Längd: 5,73 meter
Bredd: 2,29 meter
Vikt: 915 kg
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in

Interboat Norrköping AB

Flera bilder finns
373 000 kr
Flera bilder finns
149 000 kr