Nu när jag har beslutat att lägga fokuset på min avel av angorakaniner istället för teddykaninerna så har jag några små hjärtan som söker nya hem.

Bild 2:
Värmdös Bella
Ras: Dvärgteddy
Kön: Hona
Färg: Havanna wt
Född: 26 maj 2017
Ej till avel!
Pris: 1600kr

Bild 3:
Cujsans Benjamin
Ras: Dvärgteddy
Kön: Hane (kastrerad)
Färg: Lux vitörad
Född: 4 september 2018
Pris: 2000kr

Bild 4:
Värmdös Graceful
Ras: Dvärgteddy
Kön: Hona
Färg: Viltgrå wt
Född: 18 februari 2018
Pris: 1800kr

De tre första kaninerna bor tillsammans och flyttar gärna tillsammans. Om man önskar köpa de alla tre kan man självklart få reducerat pris.

Bild 5:
The Light is Coming
Thea som hon kallas dumpades utanför en veterinärklinik tillsammans med fyra kaninungar. Därför vet jag ej ras eller ålder men jag gissar att hon är någon blandning med dvärgvädur och mellan 3-10månader. Hon är viltgrå med fin slank kropp. Jag tänker mig 600kr för henne. Skriv för mer info!

Bild 6:
Sunbeams Bohemian Rhapsody
Ras: dvärgteddy
Kön: hona
Färg: gul/egern Japan wt
Född: 27 april 2019
Pris: 1800kr
Jag har inte helt bestämt om hon ska stanna eller inte men kan tänka mig släppa henne till rätt hem. Även hon kan flytta tillsammans med gruppen ovan som hon bor med.

Alla kaniner utom en av dessa är teddykaniner och de kräver pälsvård! Jag önskar pålästa ägare som är beredda att engagera sig i skötsel och pälsvård.

Med kaninerna följer övergångsfoder, köpavtal, köpinfo, härstamningsbevis, sele och koppel. När de flyttar är kloklippt, genomkammade och bettfelskontrollerad.

Mer info om alla får via meddelande, så skriv om ni har frågor!
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in