Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Finspång

Heltnyrenoverad 2a 64kvm i lugnt område

Denna mysiga 2:a finner ni i ett lugnt och fint område 3mil från Norrköpings city, en välutvecklad tätort (Rejmyre). Fastigheten är belägen på lugt och fint område som vetter mot grönområden. Gemensam tvättstuga med nya maskiner samt källarförråd finns. Bra Bostadsrättsförening med god ekonomi.

Finns allt som behövs i denna ort såsom Skola,Dagis,vårdcentral,Kyrka, äldreboende,pizzeria,
Krog,bensinstation,biltvätthall,Coop,
badplatser,strand, Busslinje.

Lägenheten som ligger på bottenplan är på 64 kvadrat. Stor hall samt stort vardagsrum, Side by Side kyl&frys med ismaskin. Helkaklat badrum, Granit golv i entre.

Helt genomgången där allt är nytt och bytt år 2019/06. Nytt golv i hela lägenheten, nya Lister, nya dörrar, nya taklampor, nymålat tak, nymålade väggar, ny kaklat i badrum, ny toalett,duschkabin,handfat och skåp. Köket är bytt och nykaklat.
Fin och fräsh balkong med nytt golv samt nymålad.

Låg månadsavgift som ligger på 2781kr där all underhållning för olika årstider ingår, såsom snöskottning, saltning,lövplock,gräsklippning, trappuppgångs underhållning.

Priset är ej förhandlingsbart då denna lägenheten är utan tveckan en av Rejmyres finaste och mest påkostade lägenhet. Möblerad med ikea möbler kan säljas med lägenheten om så önskas.

Vill ni ha fler bilder, hör av er så kan jag självklart skicka via mejl.
För visning kontakta mig så bestämmer vi en lämplig tid. Vid ett eventuellt köp så anlitar jag en mäklare för din och min trygghet. Mejl kontakt i förstahand.

Säljes av: Alexander

Handla tryggt

Betala aldrig i förskott och skicka aldrig varan innan du fått betalt Fler tips