Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 795 000 kr

5 rum150 m²
Tomtarea
1484 m²
Byggår
1916
villa Norrköping

Fodervägen 9

Varmt välkommen till ett oroligt härligt hus från 1916 med en blandning av originaldetaljer från när huset byggdes och en mer modern standard som lever upp till kraven vi har idag. Här välkomnas man av en fin grusallé som leder upp till huset med stora gräsytor.
Huset är på 150 kvm i boyta som fördelas på fem rum och kök.
Utöver denna yta finns även en källare med kaklad tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. På entréplan finner ni en stor välkomnande hall med klinkergolv ljusa väggar och ett fantastiskt ljusinsläpp. Förbi hallen har man ett väl tilltaget kök med gott om arbetsytor och förvaring.
I direkt anslutning till köket finns en mysig matsal med bra utrymme för ett ordentligt matsalsbord. Från matsalen kan man även ta sig in i vardagsrummet som har plats för hela familjen.
Övervåningen består av tre ordentliga tilltagna sovrum samt ett stort badrum med både badkar, separat dusch och dubbelkommod. I huset finns det gott om förvaringsutrymmen så som kattvindar, platsbyggda garderober och källare. Huset står på en plan tomt om 1484 kvm med både fruktträd och gott om gräsytor. I ena hörnet står ett separat garage med tillbyggd förrådsbyggnad för allt man kan tänkas behöva samt även en isolerad gäststuga.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos Östgöta Fastighetsmäklare