Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

5 250 000 kr

5 rum118 m²
Tomtarea
408 m²
Biarea
55 m²
Byggår
1973
Energiklass
Energiprestanda/år
98 kWh/m²
villa Hejdegården

Baldersgatan 5A

Varmt välkommen till detta parhus om fem rum och kök på fina Baldersgatan 5A! Ett välplanerat boende invid Stångån och Stadskärnan. Insynsskyddat boende om ca 118 mycket välskötta kvadratmeter med öppen spis, fräscha ytskikt, optimal planlösning, fint ljusinsläpp, inredd källare, fin utsikt och härlig atmosfär .   

Här hittar du bland annat ett stort, socialt, trevligt och öppet kök, ett trivsamt, ljust och hemtrevligt vardagsrum samt fyra sovrum. Utöver dessa rum har bostaden ett stort, funktionellt och ljust badrum med toalett, badkar, förvaringsskåp, dubbelhandfat, badrumsskåp, spegelskåp med belysning och golvvärme samt en mindre gästtoalett.

Utvändigt sett finns här även mycket som är värt att lyfta fram. Till huset hör ett garage med bra förvaringsmöjligheter. Huset står på en lättskött, rogivande och barnvänlig tomt med fruktträd och välskött gräsmatta. Dessutom finns här en solig, insynsskyddad balkong och entréaltan med lättmöblerade ytor.

Huset är perfekt beläget i Hejdegårdens hjärta på charmiga Baldersgatan, med närhet till bland annat Stångån, Tannefors slussar och Snuggaparken med utegym.

I det här området är det lätt att trivas!

Läs mer hos Bjurfors Linköping

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Gustav Spetz
Bjurfors Linköping
076-942 00 17

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs