Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 600 000 kr

6 rum192 m²
Tomtarea
1110 m²
Biarea
21 m²
Byggår
2011
Energiklass
Energiprestanda/år
54 kWh/m²
villa Stensnäs

Trängtorpsvägen 13

Nu har vi äran att stolt presenterar denna representativa villadröm med utsikt över fantastiska Norasjön. Denna generösa och arkitektritade villa byggdes 2011 och genomsyras av ljus, rymd och öppna sociala ytor– här är allt väl genomtänkt och passar er som vill bo unikt och modernt med sjön som nära granne. Från det stilfulla köket med dansk design från HTH når du den vackra inglasade matsalen med god takhöjd och stora skjutbara fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Huset erbjuder hela fem sovrum, två badrum var av ett med bastu samt en rymlig tvättstuga med groventré. Uteplats i sydostläge där hela familjen kan njuta av långa middagar och underbar utsikt över sjön.

Huset är ett arkitektritat Willa Nordic hus med bergvärme som sänker driftkostnaden och vattenburen golvvärme i alla rum. Fiber installerat och möjlighet till badplats endast ett stenkast från fastigheten. Uppvärmt garage, carport, förrådsutrymmen samt parkering med plats för två bilar. Vackra och levande trästaden Nora erbjuder gott om loppisar, fik och berömd Nora-glass.

Huset ligger placerat utan insyn och på en återvändsgata i ett lugnt och populärt område. Med en oslagbar atmosfär helt utöver det vanliga så måste Trängstorpsvägen 13 upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren