Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 080 000 kr

4 rum88 m²
Månadsavgift
5 350 kr
Pris/m²
35 000 kr
Byggår
2019
lägenhet Örebro

Termikgatan 49C

Välkommen till ett hem som erbjuder mer än enbart boende, här hittar du gemensamma ytor som är utöver de vanliga och sällsynta att finna vid köp av en bostadsrätt. Lägenheten är placerad i hörnläget vilket betyder att den är belägen i två väderstreck som ger ett fint ljusflöde genom hela lägenheten. Genomgående ljus, varm och noga utvald färgpalett med utrymme att kunna sätta sin egen prägel på bostaden.
I en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum utgör detta bostadens trevliga sällskapsyta med plats för flera olika tillfällen i livet. Utgång till den härliga balkongen nås från vardagsrummet som är belägen i sydväst för underbar eftermiddags- och kvällssol med utsikt över golfbanan.

Utöver lägenheten ingår en elcykel och huset har en egen cykellounge med verktyg, cykelpump och låsbar ställplats för att låta kreativiteten flöda. Föreningen förfogar över 2 st elbilar som man som boende kan använda vid behov. Som boende har du även tillgång till terrassplanet med sina tre stora terrasser, där de finns plats för att duka upp kvällsmiddagen eller en kopp kaffe i solstolen med några vänner. I anslutning till denna sociala oas ligger växthuset där man kan ekologiskt odla sina grönsaker tillsammans med grannarna. För att sätta extra njutning på tillvaron finns relaxavdelning med bastu kopplat till ena terrassen för att finna ro i vardagen utan att knyta på sig skorna och lämna hemmet.

Läs mer hos Lejons Mäkleri

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Erik Lejon
Lejons Mäkleri
070-999 29 90

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs