Rackmonterad NAS med 12 platser för disk.
Levereras med 4st 4TB Western digital hårddiskar, totalt 16TB.
Även rails ingår (som annars köps separat)

Riktigt monster!!

Info:
Nästa generations dataskydd och integritet
När det gäller storskalig datalagring för företag behövs en lösning med tillförlitlig backup och skydd mot korruption av data. Genom sitt stöd för det innovativa filsystemet Btrfs ser RS2416+/RS2416RP+ till att data lagras med maximal integritet samtidigt som den erbjuder flexibla och effektiva verktyg för dataskydd.

Snabba och effektiva snapshots
Snapshots sparar historik i en delad mapp, vilket låter dig spara upp till 2561 olika backup-kopior för tidsspecifik återställning. Snapshots kan tas automatiskt upp till var femte minut utan att märkbart påverka systemets prestanda.

Spegling av metadata och mer motståndskraft
Filsystemet Btrfs sparar dubbla kopior av kritisk metadata på en volym, vilket ökar tillgängligheten och motståndskraften för ditt företags viktiga data.

Korruptionsigenkänning och lagning
Genom att skapa checksummor för filer och metadata kan systemet automatiskt känna igen och försöka reparera korrupta filer, och sedan rapportera fel till administratören.

Anpassningsbara kvoter för delade mappar
Med Btrfs kan du ange en utrymmesgräns för varje delad mapp, vilket låter dig hålla perfekt koll på utrymmesanvändning även om flera team eller avdelningar sparar filer på samma Synology NAS-server.

Fyrkärnig CPU för snabb prestanda
RS2416+/RS2416RP+ drivs av en fyrkärnig CPU på 2.4 GHz. Kombinerat med 2 GB DDR3 RAM (expanderbart till 6 GB) ger den blixtsnabb prestanda med över 450 MB/s läsning och 380 MB/s skrivning2. All den kraften gör det lätt för RS2416+/RS2416RP+ att hantera flera applikationer med hög genomströmning till alla anslutna klienter.

Skalbarhet i farten upp till 24 hårddiskar
Allt eftersom att dina lagringsbehov växer kan RS2416+/RS2416RP+ anslutas till en dedikerad RX1214/RX1214RP-expansionsenhet3, som låter dig utöka din lagringskapacitet upp till 24 diskar och 168TB4 utan att avbryta drift. De specialdesignade kommunikationskablarna ger säker höghastighetskommunikation mellan huvudserver och expansionsenhet.

Nypris dryga 27000:-
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in