Längd
8,23 meter
Båttyp
Motorbåt
Nu säljer vi ut våra kvarvarande lagerbåtar till kraftigt reducerade priser. Kontakta oss så ordnar vi offert åt er.

Beneteau är Europas största båttillverkare och tillverkar enorma yachts och segelbåtar till de lyxiga motorbåtar vi på Mojoboats har i vårt sortiment. Snabba, välutrustade hyttbåtar med mängder av tillval. Trollingfiskarens Rolls Royce och en otroligt sjöduglig familjebåt.

Antares-serien som har funnits i över 40 år och har en design som är både modern och tidlös. Modellen är tillverkad för att vara den perfekta fritidsbåten men ändå klara av fiske. Som alltid är man pratar Beneteau: Toppkvalitet.

Skrovet har en nyutvecklad "flared-out" konkav skrovkonstruktion som ger större ytor och tycker ut havsvågor. Antares 8 kan utrustas med en motor upp till 250hk och är en stor båt, men fungerar fortfarande på vanlig trailer.

Luftig och ljus hytt med 360 graders vy och en stor entréskjutdörr i glas. Uppfällbara sitt och köksytor ger mycket stora ytor i hytten. I dubbelkabyssen med sina stora utrymmen övernattar man skönt under en hel semester. Avskärmad marintoalett med handfat är standard och trädetaljerna i valnöt ger en varm och trevlig känsla. I köket finner man spis, diskho och kylskåp. Akterns sittplatser med stuvfack konverteras enkelt till soldäck precis bredvid de generösa badplattformarna vid sidan av motorn. I fören finns ytterligare ett stort soldäck.

Specifikationer BENETEAU ANTARES 8:
• Längd: 8,23 m
• Bredd: 2,76 m
• Torrvikt: 2269 kg
• Tank: 280 liter
• Vattentank: 100 liter
• Max motor: 250 hk

Standardutförande med Evinrude G2 175hk E-tec. Fler motoralternativ från både Mercury och Evinrude finns upp till 250hk.

Båten på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivning.

Vi byter in eller hjälper dig att sälja din båt oavsett fiskebåt eller inte!

Vi erbjuder fördelaktig finansiering på alla våra båtar på upp till 20 års avbetalning via Ecster (tidigare Handelsbanken Finans). Vi har avbetalningsalternativ som passar alla plånböcker även från 0 kr i handpenning.