Read more

Ange rabattkoden: RABATT5 i kassan.*

Därför ska du köpa telefon till hela familjen hos Blocket Nybegagnat:Läs mer

Handla tryggt med minst 1 års garanti & 30 dagars öppet köp
Nästan nya telefoner - renoverade och rengjorda av experter
Spara upp till 50% mot nypris - snällt för plånboken

Rekommenderade telefoner till barnen

När man ska köpa mobil till barnen i familjen behöver det inte vara dyrt. Se till att få en mobil som stöttar 4G, har mindre skärm och tål små olyckor. Passa på att fynda nu och få ytterligare 5% rabatt på redan låga priser. Över listar vi telefoner som passar perfekt för barnen i familjen.

Rekommenderade telefoner till tonåringen

Är tonåringen i huset ute efter den senaste smartphonen? Hos oss får du upp till 50% rabatt på de nyaste modellerna. Vi har ett brett sortiment som passar perfekt för unga som vill ha de nyare modellerna med de senaste funktionerna, utan att spräcka budgeten. Över hittar du 4 bra alternativ som inte är alltför dyra - passa på för just nu får du också 5% extra rabatt på dessa!

Rekommenderade telefoner till vuxna

Det är lätt att prioritera barnen när det är dags för nya inköp. Men kanske är det just du som behöver en ny telefon? Om din skärm är sprucken eller batteriet sviktar, är det hög tid att unna dig en mobil som fungerar lika bra som en ny. Just nu erbjuder vi 5% extra rabatt på utvalda modeller som är perfekt anpassade för vuxna som vill ha pålitlig teknik till ett förmånligt pris.

Detta är Blocket Nybegagnat

Hos Blocket Nybegagnat hittar du begagnad elektronik som mobiltelefoner och iPads till fantastiska priser. Hos oss kan du handla tryggt och undvika de vanliga osäkerheterna som kan uppstå när du handlar begagnat. Alla våra produkter kommer med minst 1 års garanti, 1-3 dagars frakt och 30 dagars öppet köp, precis som när du köper helt ny elektronik. Och det bästa av allt? Du sparar alltid upp till 50% av nyprisen. Genom att välja Nybegagnat, sparar du pengar utan att offra tryggheten du får när du handlar helt nytt.

Se alla produkter hos Blocket Nybegagnat

*Rabattkoden kan ej kombineras, gäller på aktuella försäljningspriser och på utvalda produkter listade på denna sidan till 25/5 kl.23.59. Vi förbehåller oss rätten till prisförändringar, och reserverar oss för eventuella tryckfel och/eller slutförsäljning. Kampanjer och rabatterade priser gäller så långt lagret räcker, alternativt till kampanjens slutdatum.