Säljer vår spjälsäng (Troll) inklusive pocketresårmadrass. Spjälsängen har några märken från vassa barntänder.

Djur och rökfritt hem.

Info:

Troll Spjälsäng Linda Vit är en klassisk vit spjälsäng i tidlös design från Troll.
Sängen har tre olika madrasslägen och kan höjas och sänkas för att kunna anpassas optimalt för både barnet och föräldrarna. Långsidorna går inte att ta av eller dra ner utan enbart botten som är höj och sänkbar.

Troll har höga kvalitetskrav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är huvudsakligen tillverkade av massiv, solid Nordisk björk. Troll använder giftfri, vattenbaserad färg som tillverkas i Sverige samt giftfritt lim. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.

Mått: H 87 x B 64,5 x L 124 cm

Höjder på sängbotten: 36, 40 och 52 cm

Material: Solid Björk

Färg: Vit

VYSSA VACKERT. Tjocklek: 10 cm. Bla. En talig pocketresarmadrass som ger mycket gott stod till barnets kropp och kan anvandas under en langre tid. Resarkonstruktionen gor att luften cirkulerar fritt i madrassen vilket ger bra luftutbyte och ett behagligt sovklimat. Skyddande skum for battre komfort och hallbarhet. Material: Pocketresar och velouroverdrag.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in