Det här är ett fantastiskt tillfälle för de som söker en lönsam restaurang. De har inga konkurrenter på orten och har sedan starten i januari 2019, byggt upp en verksamhet som lagt Svedala på restaurang- och upplevelsekartan. De utvecklar ständigt med nya idéer och arrangerar musikunderhållning både live och online, Karaoke, Quiz och After Work som är mycket uppskattat av gäster.

Restaurangen har ett AAA-läge vid torget nära tågstation och bussar. Under sommarperioden, från den 15 maj till 31 augusti förvandlas gatan utanför till en "sommargata" utan biltrafik och då disponerar de ytterligare 70 sittplatser på uteserveringen. Inne finns 36 platser och ca 25 på innergården.

De erbjuder kaffe med fika, dagens lunch och en fullständig kvällsmeny med öl, vin samt drinkar från baren. Efter att baren och köket byggdes om till ett funktionellt och fullt utrustat restaurangkök, fick de utskänkningstillståndet.

Det finns flera nyheter på gång för utveckling av verksamheten, t ex att gästerna kan boka bord, beställa samt betala via en restaurang App i mobilen.

Ägarna har uppnått en bra försäljning med en vinst på ca en miljon kronor. Nästa ägare har en drömstart och kan ta vid efter att ägarna lagt grunden till framgången.

Objekt: 1005, Mr. Java
Läge: Storgatan, Svedala
Försäljningsintäkt: 3 200 000 kr
Vinst: Ja
Yta: 75 kvm + uteservering/innergård + källare
Hyra: 10 374 kr exkl moms
Öppettider: ti-to 9.30-18.00, fre 9.30-01.00, lö 9.30-01.00
Försäljningsform: inkråmsförsäljning (ej aktiebolaget)
BEGÄRT PRIS: 3 800 000 kr

Tillträde: snarast eller efter överenskommelse
Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

Alla frågor och för mer detaljerad information samt bokning av tid för visning ges av ansvarig förmedlare, Anneli Leijala, 0768-93 13 21

Fler bilder finns på www.aleijalaformedling.se och på restaurangens facebooksida, mr java svedala.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in

Företagslogotyp

A Leijala Företagsförmedling