Helt ny oanvänd!!

Gimbal för mobilen med followfokus och snabbknappar

Smooth 4 är en gimbal för telefoner, utrustad både med followfokus/zoom hjul och en stor mängd reglage för att kontrollera telefonen direkt ifrån handtaget.

Se filmen där Patrick ger vloggtips och visar två stycken gimbal-stabilisatorer bland annat Zhiyun Smooth 4!

Fördelar:

Växla snabbt mellan olika lägen
Stort kontrollhjul för fokus eller zoom
Direktknappar och hjul för inställningar
Motivföljning och timelapse
Bordsstativ och stativgänga
Växla snabbt mellan olika lägen

Vid tummen sitter ett reglage där du växlar mellan "Pan Following Lock" och "Lock" och genom att trycka in övre delen på avtryckarknappen med pekfingret aktiverar läget ”PhoneGo”. Vid PhoneGo arbetar stabiliseringen så att den klarar att hänga med vid snabba rörelser och kameraåkningar, som när man springer eller filmar från en bil, cykel mm. Den undre delen av avtryckaren aktiverar Following Mode och ger dig möjlighet att följa motiv med en mjukare stabilisering.

Stort kontrollhjul för fokus eller zoom

Genom det stora kontrollhjulet på sidan kan du skapa mjuka och snygga zoomningar och trycker du in knappen ”Follow Focus” använder du istället kontrollhjulet som ett reglage för fokusföljning och justera skärpan manuellt.

Direktknappar och hjul för inställningar

Direktknappar och ett lättåtkomligt inställningshjul gör att du snabbt och enkelt kan ändra foto- och videoinställningar som exponeringskompensation, ISO eller för att växla mellan den främre och bakre kameran., utan att du behöver trycka på telefonens skärm. Du kan även spela upp material, sätta på LED-lampan och till och med ta panoramabilder.

Motivsföljning och timelapse

Zhiyun Smooth 4 kan utföra olika slags förinställda timelapse-tagningar med pan/tilt effekt, specialanpassade motion-lapse och hyper-lapse tagningar. Funktionen för motivföljning (Object Tracking) gör det lätt att följa ett motiv. Markera helt enkelt ditt motiv på mobilens skärm och stabilisatorn ser till att det alltid befinner sig kvar i bilden oavsett hur du rör dig.

12 timmars batteritid och USB-C laddning.

Stabilisatorn har en lång batteritid och laddas enkelt via en USB-kabel. Behöver du köra längre pass eller har missat att ladda stabilisatorn kan du strömförsörja den via en powerbank. Du kan även koppla in telefonen i stabilisatorns USB A-kontakt för att ladda telefonen under tiden du filmar.

Bordsstativ och stativgänga

Stabilisatorn levereras med ett smidigt bordsstativ som används när du vill ställa ifrån dig enheten eller för att ta timelapse eller panoramas. Undertill sitter en 1/4"-gänga för montering på vanliga trebensstativ eller enbensstativ.

Levereras med:

Smooth 4
USB C-kabel
Bordsstativ
Väska
Manual
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in