Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 795 000 kr

3 rum92 m²
Månadsavgift
5 256 kr
Pris/m²
41 250 kr
Våning
1 av 5
Byggår
2012
lägenhet Limhamn

Kalkstensvägen 17

Hörnlägenhet i hög takhöjd samt fönsterpartier med egen uteplats i sydvästläge!
Välkommen till en insynsskyddad toppmodern hörnlägenhet i Brf Allén från år 2012 med möjlighet till garageplats. Detta är ett koncept med klassificering som Sveriges enda och största livsstilsboende. Få en utomlandskänsla där ditt hem präglas av lyx!
Från markplan välkomnas du in till en fenomenal trea med öppna sällskapsytor och enastående stora fönster som genererar ett fantastiskt ljusinsläpp. Här erbjuds maximala förvaringsmöjligheter med Master bedroom i anslutning till en stor walk-in closet och dubbla badrum med egna tvätt faciliteter. Njut av din kombinerade inglasade vinterträdgård och egen trädäck på hörnan av fastigheten i sydväst läge med utsikt ut till den lummiga parken av bokar och kastanjer. Vill du uppnå villa-känslan är detta drömboendet!

Våga vårda dig själv på morgonen med dopp i poolen och en kopp kaffe på morgonen innan du åker iväg till jobb. Avsluta din dag med avslappning i jacuzzin efter din spabehandling och med pricken över i:et bli även serverad rättens bästa kvalité i restaurangen. Detta är ett boende för dig som vill ha mindre att sköta om och ha mer tid att njuta av livets goda med din familj! Konceptet med detta boende är för dig som vill njuta utav allt som ingår i din serviceavgift bl.a.
oRestaurang Kalk, stans bästa godaste maträtter
oSpa, gym & bad; ett spa för kropp och själ
oFullständig service i receptionen
oBiograf
oVinkällare
oTennisbana
oOch mycket mer

Här har du möjligheten att minimera stressen i vardagen med spa för kropp och själ och mest av allt lite välbehövlig egentid! Alternativen är många här på Four Gardens Lyx boende. Oavsett ditt behov och livsstil, garanteras du ett boende utöver det vanliga! Populär förening med god ekonomi varav de senaste sju åren har årsavgifterna varit oförändrade.
Du har även närhet till busskommunikation, Limhamns bästa skolor och pendling. Allt du någonsin har saknat i Sverige finns äntligen här på Kalkstensvägen 17 i Limhamn.

Välkommen på visning!

Hiss finns
Läs mer hos SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster