Modellår
1988
Växellåda
Automat
Miltal
11 000 - 11 499
Tillverkningsår
1988
Bränsle
Bensin

Trygg affär

Kolla att säljaren äger fordonet, om fordonet är belånat och vad fordonet har för historik. Läs Blockets tips för en trygg bilaffär.

Se en CARFAX-rapport med bilens historik (från 35 kr)

Besiktningar, antal ägare, mätarställning. Se bilens historik (42)

Trygghansa

7 dagar kostnadsfri bilförsäkring från Trygg-Hansa

Genom digitalt köpekontrakt eller om du har Kivra. Läs mer

Beskrivning

Hej! Den sista riktiga jaguaren från -88 som jag ägt en kortare period, nu säljer jag den då vi har köpt en ny familjevänlig bil.

Bilen har fått beröm från jaguarverkstan för att vara en av de finaste exemplaren då den är i princip rostfri, mycket fin inredning och väl omhändertagen.

Bilens historia går att följa i den otroligt tjocka pärm med diverse dokumentering från bilens år. Där finns bland annat körjournal, servicehistorik, kvitton, reperationsmanual och all information man kan tänka sig.

Bilen har idag gått 11500 mil och endast på sommaren. En lågmilare som har fått ordentlig service för att hålla allt på topp.

När jag tog över bilen var elhissar och a/c ur funktion. Detta är nu reparerat hos Skånes English Car Care med en full service där alla oljor och vätskor har bytts med kvitto på 16.500kr.

Årsmodell 1988 innebär att den nu klassas som en veteranbil. Skattebefriad och besiktning vartannat år, helförsäkring går på runt en hundring i månaden vilket gör att den är ekonomisk att äga. Nästa besiktning våren 2021.

Lite funktioner och fakta.

Full servicehistorik
Endast 11500 mil
Nyrenoverat a/c-system
Elhissar
Centrallås
El-taklucka
Färgen solent blue
De vackraste 15 lattice-fälgarna
Reservhjul i samma utförande
Sommar däck med bra mönsterdjup
Ny stereo
I princip rostfri
Konverterad från SLS

Det enda som inte är felfritt är motorhuven som har en buckla på ovansidan, pris på ny motorhuv ligger på 1000kr om man inte vill be någon kunnig att rikta bucklan.

En otroligt härlig bil som funkar året runt som bruksbil om man så vill, har tänkt mig 50 000kr för denna.

Extrauppgifter från Transportstyrelsen

Märke
Jaguar
Biltyp
Sedan
Modell
XJ 40
Färg
Blå
I trafik
1999-09-01
Drivhjul
Tvåhjulsdriven
Hästkrafter
184 Hk
CO2-utsläpp
-
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv och signera juridiskt giltigt köpekontrakt direkt via mobilen eller datorn. Enkelt, tryggt och helt gratis - i samarbete med Swiftcourt. Du som köpare kan få en 7 dagars kostnadsfri bilförsäkring via Trygg-Hansa.


Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in