Lillstrimma är en rultig och gosig katt som FFK tagit emot från ett dödsbo efter en snäll man som tog hand om hemlösa katter. Lillstrimma föddes i Lund sommaren 2008 av en hemlös katt. Lillstrimmas mamma hade sökt sig till den snälle mannens trädgård. Lillstrimma är en tam och okomplicerad katt som ganska snabbt vänjer sig vid ett nytt hem och älskar gos och kel.

Lillstrimma ska bo som ensamkatt hos någon som har mycket tid för henne. Lillstrimma har gått igenom en turbulent tid med ägaren som dog, en hastig flytt från hemmet som skulle säljas och möten med nya katter och människor.

Hon behöver lugn och ro på ålderns höst. Vill du ha en rultig, charmig, gosig och gammal katt så är Lillstrimma rätt katt för dig!

Lillstrimma har fått konstaterat grå starr på båda ögonen. Hon har nedsatt syn, men klarar sig fortfarande utmärkt. Prata med FFK om vad det innebär för Lillstrimmas framtid.

Lillstrimma är kastrerad, vaccinerad och id-märkt. FFK tar ut en adoptionsavgift för att täcka veterinärkostnaderna för katter som adopteras. Avgiften för Lillstrimma är 1 450 kr.

Obs! Ingen rökning inomhus. Inga småbarn. Stabilt liv och ekonomi är önskvärt. Hemmet ska vara rent och städat utan starka rengöringsmedel. Utevistelse endast under kontrollerade former. Skriv till oss och berätta om dig själv.