Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

9 000 000 kr

5 rum160 m²
Tomtarea
427 m²
Energiklass
Energiprestanda/år
148 kWh/m²
villa Vikhög

Vikhögs byaväg 48

Unikt tillfälle att förvärva en strandnära bostad med havsutsikt från i princip varje rum! Här bor du nära hav och hamn i pittoreska Vikhög, en bedårande strandpärla med underbar natur, härliga bad och vackra vyer över hav, äng och strand! Ta en första titt här: https://youtu.be/iwqfClc78_0

Planlösning

Entréplan:

Skyddad entré under takutsprång. Hallen har plats för avhängning till vänster, en vitmålad trapp till ovanvåningen och rakt fram leds vi in i huset och dess öppna planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. 

Här gör sig läget vid havet och hamnen påmint i varje fönster och vyn mot havet, bron, Malmö och Danmark är ständigt närvarande i detta vardagsrum i vinkel med stavparkett och vitmålad vägg. Här finns även en eldstad. 

Vid matplatsen finns dubbeldörr ut till en stensatt uteplats inramad av vackert blommande lavendel, och även här är vyn mot hav och hamn slående. 

Köket har grå granitbänksiva och är öppet mot matplatsen. Här finns kyl/frys med inbyggd ismaskin, diskmaskin, spis med ugn och häll (ej induktion). Vid vasken finns också fönster. Stommar och luckor från -90tal. Väggar i vit och enhetligt golv av stavparkett, som i vardagsrum och matplats.

I anslutning till köket finns den kombinerade tvättstugan/groventrén som har beige klinker på golvet och vitmålad vägg samt laminatbänkskiva. Tvättmaskin och torktumlare (årtal okänt) samt bytt VVB (ca-05). Vattenfelsbrytare finns, men är ej installerad. Här finns även en separat entré från trädgården, perfekt vid morgon- eller kvällsdoppet, då rummet även har dusch, vask samt bastu (aggregat saknas).

Vidare finns ett separat sovrum på entréplan, som även passar bra som gästrum eller arbetsrum. Här ligger parkett och väggen har vitmålad väv, en garderob och utsikt mot innergården och havet. 

Gästtoalett finns i hallen. 

Ovanvåning:

Trappan leder upp i det generöst tilltagna allrummet som har vitmålad vägg och parkett på golvet. Här finns en stor fönsterkupa åt söder, med vacker vy mot hamnen, Malmö och vidare ut mot Öresundsbron. Vid kupan har tidigare ägare byggt en bar med vask och vatten. En härlig plats att njuta av både umgänge och vyer. I den andra delen av allrummet finns gott om plats för soffor, eller kanske ytterligare ett sovrum för den som önskar det?  

Det största sovrummet på ovanvåningen har även detta vitmålad vägg och parkett, samt kupa mot väster, havet och Danmark. En vacker vy att skåda det första man gör på morgonen och det sista man ser innan man släcker lampan för kvällen!  

I anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare. 

Det andra sovrummet på ovanvåninen har även detta parkett och vitmålad vägg, samt en garderob. Här erbjuds ännu en underbar vy genom fönster på gaveln åt väster, en vy man har svårt att slita sig ifrån. 

Badrummet på ovanvåningen har inredning med skåp och dubbelvask, duschhörna samt toalett och är renoverat i början av -90 talet med kakel och klinker. 

Trädgård och utemiljö

På den lättskötta innergården varvas ste

Läs mer hos LENA STRÖM Fastighetsbyrå AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Anna Nyman
LENA STRÖM Fastighetsbyrå AB
070-815 69 89

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs