Produkten är helt ny! Den är öppnad bara för bilder. Den är oanvänd.

Världens minsta bärbara dator på 13" i företagsklass har ExpressConnect, så att du automatiskt kan ansluta till den snabbaste Wi-Fi-signalen.

Pris i butik runt 18 000 kr https://www.dustinhome.se/product/5011138245/latitude-7300?ssel=true&LGWCODE=5011138245;89813;5443&gclid=CjwKCAjwqZPrBRBnEiwAmNJsNh8wFyJZUbSheDswSDRVfwBbtM0bd4ppiPYjNt_vlqxi_eSU8UYA7RoC3dsQAvD_BwE

3 års internationell garanti från Dell

Mer informationer on dator:
Processortyp

Core i7

Installerat RAM

16 GB

Lagringskapacitet

512 GB

Skärmstorlek

13.3 "

Upplösning

1920 x 1080

Operativsystem

Windows 10 Pro 64-bitarsutgåva

Grafikprocessor

Intel UHD Graphics 620

Nyckelfunktioner

Kom igång med arbetet snabbare

Hantera och skydda enkelt

Produktivitet hela dagen

Produktinformation

Förhöjd design, oöverträffad produktivitet
Världens minsta bärbara dator på 13" i företagsklass* har ExpressConnect, så att du automatiskt kan ansluta till den snabbaste Wi-Fi-signalen.

Kom igång med arbetet snabbare
Sätt igång: Kom igång snabbare med arbetsdagen genom att logga in med en fingeravtrycksläsare i strömbrytaren (tillval) eller med IR-kamera och Windows Hello (tillval) för smidig autentisering.

Håll dig synkroniserad: Tack vare funktionen Modern Standby kan du återgå till arbetet direkt när du väcker datorn eftersom Wi-Fi fortsätter köras i bakgrunden.

Arbeta var som helst: Anslut automatiskt till den starkaste Wi-Fi-anslutningen som finns tillgänglig med ExpressConnect. Upplev bättre strömning, hämtning och videokonferenser även utan Wi-Fi med upp till 233 % bättre WWAN-hastigheter i varje generation med alternativet 1,0 Gbit/s (CAT 16). Håll dig ansluten med pc-världens första 4 × 4-antenn med dynamisk justering som ger pålitligt mobilt bredband, särskilt i områden med svag signal. De extra två antennerna fungerar som ytterligare "öron", vilket ger upp till 70 % högre hastigheter. Den dynamiska antennjusteringen ger global nätverkstäckning utan behov att byta delar och möjliggör en bärbar dator i litet format med tunna ramar kring skärmen.

Tar dig igenom hela dagen: Håll arbetet igång med ett batteri med hög densitet och ExpressCharge, som laddar upp batteriet till 80 % på en timme. Med Dell Power Manager kan du välja mellan fyra lägen för att hitta en balans mellan optimal batteritid och prestanda. Det är 50 % mer effektivt att använda den här panelen med extremt låg energiförbrukning än vanliga FHD-skärmar, och du behöver inte kompromissa med upplösning, färg eller ljusstyrka.

Förbättrad prestanda: Med de senaste Intel processorerna ur 8:e generationen med upp till i7 4-Core vPro kan du öka produktiviteten, hanterbarheten och säkerheten för ditt företag.

Välkommen till en smartare design
Förstklassig stil: Den bärbara datorn finns utformad i en ny aluminiumfinish eller slitstark kolfiberväv.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in