Lydia föddes 2014 i en koloniträdgård i östra Malmö. FFK tog hand om många katter från trädgården.
Lydia hann få minst en kull ungar innan FFK fångade henne.
Lydia är vackert trefärgad, älskar mjukmat och uppmärksamhet. Hon leker med klösträdet och allehanda leksaker. Favoritleksaken är en liten tunnel och en bollbana på vilken hon knuffar en boll runt i ring.

Hon stryker sig mot en och nafsar i händerna på ett lustigt sätt. Ibland slår hon till handen, men inte hårt. Hon älskar att bli klappad och gosad med. Hon har lätt för att bli uppspelt och har ofta svansen uppe i vädret och kurrar högt. Hon är en riktig trivselspridare! Lydias drömhem är hos en person som är hemma mycket och har tid för henne. Hon kan bo i stor lägenhet eller hus med möjlighet att gå ut i säker miljö. Lydia hoppas att hon får ett hem innan hon fyller fyra år. Lydia ska vara ensamkatt.

Lydia är kastrerad, vaccinerad och id-märkt. FFK tar ut en adoptionsavgift för att täcka veterinärkostnaderna för katter som adopteras. Avgiften för Lydia är 1 450 kr.
Lydia har en försäkring som kan övertas vid adoption.

Välkommen att hälsa på Lydia!

Obs! Ingen rökning inomhus. Inga småbarn. Stabilt liv och ekonomi är önskvärt. Hemmet ska vara rent och städat utan starka rengöringsmedel. Utevistelse under säkra former. Skriv till oss och berätta om dig själv.