Sofia är en gråspräcklig katt, född ca 2017. Hon fångades på en innergård i Malmö tillsammans med sju andra hemlösa katter. Sofia är mycket skygg och behöver ett hem som är lugnt och tryggt med någon som är hemma mycket och vill hjälpa henne att bli social.

Är du intresserad av att adoptera Sofia så kan du börja som stödhem. Stödhem står för mat och kattströ och har förtur till adoption. Förutsättningen är dock att du jobbar på att få henne att bli trygg och bekväm i ditt hem. Råd och stöd fås från FFK. Hon är ung och leker mycket. Just nu bor hon tillsammans med sin syster Maria som hon kommer bra överens med.

Är du intresserad av att adoptera Sofia så kan du börja som stödhem. Stödhem står för mat och kattströ och har förtur till adoption. Förutsättningen är dock att du jobbar på att få katten att bli trygg och bekväm i ditt hem. Råd och stöd fås från FFK.

Sofia är kastrerad, vaccinerad och id-märkt. FFK tar ut en adoptionsavgift för att täcka veterinärkostnaderna för katter som adopteras. Avgiften för Sofia är 1 450 kr.

Obs! Ingen rökning inomhus. Inga småbarn. Stabilt liv och ekonomi är önskvärt. Hemmet ska vara rent och städat utan starka rengöringsmedel. Ingen utevistelse. Skriv till oss och berätta om dig själv.