Har 3 små Ragdoll bäbisar på 13 veckor som nu är redo att flytta till sina nya kärleksfulla hem :)

Dessa små charmtroll är födda och uppvuxna i bästa tänkbara, och mest lugna och harmoniska hem miljö, tillsammans med sin mamma och pappa som vi haft inom familjen sedan de var små. Så detta är riktiga familje katter.

Kisarna är väldigt tillgivna, sociala, gosiga och väldigt framåt :) Precis som rasen Ragdolls personlighet är de väldigt "hundlika" i sitt sätt. Vill vara med precis hela tiden, små pratar, vill gärna ligga och spinna och gosa bredvid en i sängen när man ska sova, ligger i knäet när man sitter och kollar på Tv:n :) bara helt underbara, och ger så otroligt mycket kärlek och sällskap! Man känner sig aldrig ensam med en sådan här liten krabat i sin närvaro, de går även ihop med barn och andra djur.

Både mamman och pappan är renrasiga Ragdoll katter, så kattungarna är 100% Ragdoll. Både mamman och pappan är blåmaskade till täckningen, så små kisarna likaså.

I kullen finns 1 blåmaskad hona och 2 blåmaskade pojkar. Dom är givetvis rumsrena, vana vid bad/kamning samt vana vid kloklipp vid leverans. De är avmaskade 2 ggr med "banminth vet" mot hak/spolmask, samt vaccinerade mot kattpest. Så de är friska fina små tussar :)
De är uppvuxna på foder av märket Royal Canin precis som sin mamma och pappa.

För mer bilder och information skicka gärna ett mejl och berätta lite om dig/er, kanske kan en av dessa bedårande vackra & mest keliga små kisar fylla ditt/ert hem med massor av kärlek, sällskap och bli en framtida familjemedlem
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in