Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 975 000 kr

6 rum140 m²
Tomtarea
1297 m²
Byggår
2012
fritidsboende Härjedalen

Uppvallen Ljungpiparen 1

Med ett perfekt läge - högst uppe på fritidshusområdet Uppvallen, ett av de hetaste områdena i Lofsdalen - ligger det här drömboendet. Det här är ett fritidshus som gjort för just den här hörntomten, med en fantastisk naturkontakt och uppskattad privat känsla.

Invändigt förstärks känslan av att det här är något alldeles extra. Det är ljust, det är snyggt, genomtänkt och härligt spatiöst. Gedigna materialval tillsammans med smarta och dekorativa detaljer vittnar om det kvalitetstänk som präglar hela huset. Fina fönsterpartier, målad robust timmer, takhöjd i nock plus ett rejält loft bidrar till upplevelsen. Husets absoluta ”wow-faktor” är den storslagna storstugan, där en mäktig öppen spis i natursten och de enorma glaspartierna ut mot ständigt skiftande natur utgör det självklara blickfånget. Här kan man sitta i timmar och njuta av fjällvärldens fascinerande skådespel. Eller så samlar man släkt och vänner för trevligt umgänge och mysiga middagar i den sociala planlösningen med storstuga, läsrum/TV-rum, separat matplats och kök. Härifrån finns två utgångar till en stor terrass med härligt solläge, som öppnar upp för stora möjligheter till trevlig möblering.

I huset finns sov möjligheter för alla. Fyra fina sovrum ger totalt 9+2 inbjudande sängplatser. Ett av sovrummen finns på nedre planet och tre på loftet en trappa upp. Praktiskt är att ha en separat, rymlig WC med tvättmaskin/torktumlare direkt vid entrén, och dessutom en extra WC på övre plan. Och apropå extra… den vackra, och lyxiga, relaxavdelningen tillför det där som man bara kan drömma om. Efter en dag på fjället längtar man till en avkopplande bastu och kanske något gott att dricka i en av de sköna fåtöljerna med en utsikt som gör att man gärna dröjer sig kvar. Vill man ta ett bad så är det bara att krypa ner i spabadet ute på terrassen och njuta av värmen och utsikten – en magisk upplevelse när mörkret har sänkt sig och stjärnor tindrar ikapp.

Den rejäla loftvåningens öppna utrymmen, där man kan blicka ner i storstugan, ger plats till en smart garderobsvägg.
Härifrån kommer man ut till en rymlig och möblerbar balkong som också har en underbar utsikt med härligt solläge.

På den vackra naturtomten finns ett nybyggt skotergarage och intill entrén ett förråd med gott om plats för skidor och pulkor. Här finns även husets teknik, såsom inkommande rör, värmepanna och elcentral.

Fastigheten ligger i attraktiva Ljungpiparen, ett högt beläget område som präglas av generösa och exklusiva hus. Med sina totalt 14 fastigheter är det en del av fritidshusområdet Uppvallen. Utmärkande för Ljungpiparen är dess fridfulla och privata läge. Här bor man med vildmarkskänsla, men har trots det bara fem minuter till skidbacken, affärer och aktivitetscenter. Dessutom är det bara ett 50-tal meter till fina, milslånga skid- och skoterspår. Med andra ord har man allt man kan önska!

Ljungpiparen 1 är ett drömboende för familj, släkt och vänner. Men för den som vill hyra ut sitt fritidshus, kan det här vara en mycket intressant affär. Efterfrågan på objekt med det där "lilla extra" öppnar upp många möjligheter till inkomster.

Läs mer hos Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Malin Nyström
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-211 35 18

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs