Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 300 000 kr

5 rum120 m²
Tomtarea
473 m²
Byggår
1973
Energiklass
radhus Odensala

Nyponvägen 35

Välkomna till Nyponvägen och detta trevliga kedjehus i barnvänligt område i Odensala! Huset erbjuder tre sovrum, kök, vardagsrum, allrum, dubbla badrum och ett härligt inglasat uterum med infravärme. Vidbyggt garage med två rymliga förråd. Dessutom är det närhet till skola, dagis, mataffär. Området är mycket lugnt och är väl inbäddat i härlig grönska och har närhet trevliga promenadstråk i skog & mark.

En trevlig brokvist tar er in i en rymlig hall med plats för byrå/garderober. Stort kök med köksinredning i björk och rikligt med förvaring i skåp och lådor. Här finns plats för ett matbord för 4 personer. Stort vardagsrum med parkettgolv i ek som rymmer både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Vardagsrummet har generösa fönsterpartier mot den välplanerade trädgårdstomten samt utgång till inglasat uterum med infravärme som inbjuder till samkväm ända in på hösten. Härlig välskött tomt att koppla av på. Badrummet på entréplan har badkar och wc. På entréplan finns också ett sovrum som rymmer dubbelsäng, byrå och har 4 fyra inbyggda garderober. Här finns också tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och tvättho. Övre planet har två stora sovrum, allrum och ett badrum med dusch och wc. Behöver man ett extra sovrum finns möjlighet att dela av ett av sovrummen.

I Odensala trivs alla väldigt bra oavsett ålder med gångavstånd till både förskola, skolor och matbutik. Klasskompisarna finns inom gång- och cykelavstånd. Här är det bara några kvarter till både fotbollsplaner, inomhushall och elljusspår för både sommar och vinterbruk. Bra bussförbindelser och cykelvägar till stadskärnan.

Välkomna på visning.

Läs mer hos Storsjömäklarna AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Martin Eriksson
Storsjömäklarna AB
070-257 88 22

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs