Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
fritidsboende Berg

Liten pärla till salu

Söker ni ett fritidsboende med närhet till golf, skidbackar, bra fiskemöjligheter och skoteråkning? Vi undersöker nu intresset och lägger ut vårt hus till försäljning då vi inte nyttjar det i den utsträckning huset förtjänar. Ca 4 timmar med bil från Stockholm ligger denna lilla pärla, nära vattnet med liten badstrand 150 meter från huset i Rätanssjön och med ca 2-3 mil till skidbackarna i Klövsjö och Vemdalen.
Fantastiska fiskevatten i närheten och perfekt för längdskidåkning och skoteråkning på vintern. 2 km till matbutik som är öppen året runt.
Närliggande hus är åretrunt-boende. Ett sovrum med dubbelsäng, ett allrum med bäddsoffa för 2 st. personer, vardagsrum och kök + ett litet hus på tomten med 2 st. sängar.
Huset är i 2-plan och ca 30 m2 i varje plan. El utbytt. Elvärme med nya oljefyllda radiatorer i samtliga rum. Luftvärmepump monterad 2016. WC med dusch och våtrumsmatta och plastmatta som är fullt fungerande, men som sett sina glansdagar. Ny toppmatad tvättmaskin. (Lite kärlek och färg i trappan mellan våningarna och ev. byte av tapeter i sovrum kan behövas)
Finns möjlighet till båtplats 100 meter från huset om man är snäll mot de fantastiska grannarna.
Om önskemål finnes så kan även möbler, eka, TV, köksartiklar mm. inkluderas i en ev. försäljning.
Fler bilder kan skickas vid intresse!
Accepterat pris 350 000kr eller bud. (Med rätt att neka).

Sjönära Kommunalt vatten Kommunalt avlopp Nära till: bad, fiske, golf, skidbacke

Säljes av: Daniel L

Handla tryggt

Betala aldrig i förskott och skicka aldrig varan innan du fått betalt Fler tips