Mycket fint skick.
Lite använd. Säljes pga att den inte används. Otroligt skön säck.

Info:

Fjällräven Kajka 75 är sen tidigare välkänd för att vara en riktig slitvarg som är bekväm att bära. Fylld med funktioner som gör den till en teknisk och avancerad toppsäck.

Här har man gått ifrån den numera nästan obligatoriska ramen av aluminium och ersatt med en träram, det gör den helt unik på marknaden. Träramen har samma styrka och funktion som tidigare ram, fast med betydligt lägre miljöpåverkan. Ställbart bärsystem gör att den kan ställas för olika kroppsmått. Och då pratar vi inte bara om rygglängd utan också bredd mellan axelremmarna.

Fjällräven har en agenda för hållbarhet där materialval, kemikalier, vatten och konsumtion är några av de viktigaste. Strategier med agenda för hållbarhet. Men den absolut viktigaste frågan är att reducera användandet av kemikalier, vilket sker i samarbete med Greenpeace. Att konsumera mindre är ett sätt att vara snäll mot miljön. Fjällrävens mål är att göra produkter som håller mer än en generation. Och att bli ett av de bästa outdoormärken på hållbarhet på jorden.

Huvudfacket har toppmatning med snölås, stor vertikal öppning på fronten och ytterligare en nertill som gör det lätt att få överblick på utrustningen. Det kan delas i en övre och undre sektion, där den undre har ett Wet/Dry-utrymme som håller isär fuktig och smutsig utrustning från övriga pinaler. Praktiska fickor med dragkedjor finns även på topplocket, sidorna och höftbältet. Topplocket kan tas av och bäras som midje- eller bröstväska när du vill ha extra koll på värdesakerna. Två kompressionsremmar på var sida som fäster i smala stavar för jämn och effektiv kompression, utan att sidfickornas öppningar blockeras. Fästmöjligheter på topplocket och under ryggsäcken. Visselpipa på bröstrem och regnskydd med reflexprint.

Avancerad vandringsryggsäck

Perfect Fit-justering

Nytänkande träram

TEKNISKA DETALJER

StorlekOneSize
Vikt3300 g
Material600D 100% Polyester,
Vinylon F 100% Vinylal 
Volym75 l
Bredd37 cm
Höjd80 cm 
Djup29 cm
KönUnisex
Ett grönare val

Se film här:

https://youtu.be/crj-Agqn4dA

Vandring, tur, ryggsäck, fjällräven, bästa säck.

Kan skickas men helst leverans på plats.

Mvh Kristofer
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in