Längd
4,5 meter
Båttyp
Motorbåt
Fiskepaket!

Söker du efter en lättrailad, stabil och smidig fiskebåt så kommer denna Pioner 15 passa dig perfekt!
Otroligt lättsam vid i- och upptagning, man fixar det utan problem själv. Rampen behöver du inte ha så höga krav på, jag har faktiskt lyckas lägga ner den helt utan.

Båten är med sin skrovform väldigt stabil och rolig att spinnfiske ifrån. Är man 2st som fiskar så har man mycket plats och båda står stadigt på de plana tofterna eller på durken som också den är plan. Självlänsande skrov.

Smidiga rännor i durken tar hand om vatten och annat som hamnar i båten under passet. Mittoften har låsbar förvaring där det idag finns plats för de 2 batterierna till elmotorn och drivankare samt massäck. I aktertoften finns 25-liters bränsletanken och plats för lite verktyg etc.
I mittpulpeten finns det även där ett fack med startbatteri och plats för mer prylar.
Båten är trevlig att åka i och skramlar inte som aluminiumbåtarna. Kräver minimalt med underhåll och har lång livslängd.

Motorn, Yamaha F20BEP, har gått ca 100h och förra sommaren så gjorde jag stora servicen på den med kamrem, impeller, filter , stift etc. för 3700kr, kvitto finns. Sedan dess har inte motorn gått många timmar då jag nästan enbart använder elmotorn. Eltilt, elstart och yamahas motorlås. Startar alltid utan problem!

På båten sitter en 80lbs frontmonterad elmotor från Motorguide på 24v. Otroligt smidigt hjälpmedel för fiskaren. Du har gps styrning som gör det möjligt att ankra och köra bestämda kurser. Styr gör du från den trådlösa fotpedalen eller fjärrkontrollen. 80lbs är dessutom starkt för en sådan här liten båt så två man kan fiska några dagar utan problem i hårdvind eller strömmande vatten. Dubbla AGM batterier, 70ah/st, med drygt 3 års garanti kvar ingår, kvitto finns.

Ekolodet är ett Lowrance Elite 9-Ti. Den 9 tum stora skärmen gör att flera ekolodsfönster samtidigt fungerar bra. Sidescan, downscan, chirp, plotter för att bara nämna några av funktionerna. C-map Genesis är det som gör lodet riktigt bra. Bara att ladda ner sjökortet för den sjön du befinner dig på direkt i båten ute på sjön! Otroligt användbart! Givaren monterad på höj- och sänkbart fäste i aluminium.

Trailer är en Tiki BT-450. Eu-trailer som får dras i 80km/h och är skattebefriad. Nybesiktad, 2019-07-02. Hjullagren bytta dagarna innan. På trailer finns automatiska spännband monterade och en gångramp för snabb och smidig i- och urläggning. Fräscha däck och rullar. Du vinschar upp båten enkelt med en arm.

Lite snabb information:
Årsmodell: 2011 på båt, motor och trailer. Uttagen på hösten.
Längd: 450cm
Bredd: 180cm
Vikt: 200kg

Pris har jag tänkt 105.000kr för hela ekipaget. Jag bor alldeles vid en båtramp så provkörning går att ordna(ligger på trailer nu).
Finns på Frösön. kan eventuellt lösa med leverans mellan Östersund och Stockholm.
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv juridiskt giltigt kontrakt direkt på datorn eller i mobilen. Signera enkelt med BankID samt möjlighet att få 20 dagars kostnadsfri helförsäkring från Svenska Sjö. Tryggt, enkelt och helt gratis i samarbete med Swiftcourt-köpekontrakt.


Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in