BOK

Hjälp oss skriva en bok!

Vi på Blocket gillar när saker kan få nytt liv och ny mening i stället för att slängas eller samla damm på vinden. Vi tror att du tänker likadant.

Nu planerar vi att göra en bok med tips om hur man vårdar sina saker så att de håller längre, och fixar det som är trasigt. Vi tror att svenska folket sitter på mycket sådana kunskaper, men att den ibland håller på att gå förlorad.

Därför vill vi gärna att du ska få bidra till boken med dina tips, knep och kunskaper. Det kan gälla prylar, kläder, smycken, möbler, vitvaror eller ja vad som helst faktiskt.

Har du lärt dig att ta hand om dina saker från far- och morföräldrar? Har en äldre släkting gett dig hemliga knep för att saker ska hålla längre? Kanske har du själv kommit på sätt att att vara mer ekonomisk och miljövänlig?

Den här typen av tips är alltid bra för plånboken men dessutom betydelsefulla för miljön – din kunskap kan alltså bidra till en bättre värld. Det vore så kul om du ville medverka i boken!

Boken kommer att produceras av Bokförlaget Max Ström och kommer ut senare i år.

Mejla till oss! Om ditt tips kommer med får du inte bara ett exemplar av boken utan också en värdecheck på 1 000 kronor som du kan använda för att lägga upp annonser på Blocket.

Maila dina bästa tips till bok@blocket.se