Tunnelväxthus ger perfekta förhållanden för odling av alla sorters plantor - frukter, grönsaker och blommor. Det lätta växthuset är enkelt att montera och ett givet alternativ till växthus i glas och aluminium tack vare priset och flexibiliteten.

Bredd: 2,20 m.
Längd: 3,00 m.
Höjd: 1,90 m.
Material: Film, 120 mikrometer
Ram: Plast
Rör/rördelar: Ø32x1,8mm
Färg: Transparent
UV-resistant: UV-resistent
Vikt: 30 kg.

- Europeisk kvalitet
- Hållbart 3-lager transparant överdrag
- Markstång ger stabilitet
- 2 dörrar med dragkedja
- Optimal ljustransmission
- Det speciellt utvecklade överdraget ger optimala förhållanden för - - växtlighet
- Förlänger trädgårdssäsongen
- 6,6 m²

Ett vanligt växthus med transparant 3-lager överdrag och en lättviktig samt stabil ram vilket gör det enkelt att skapa en dröm av hemodlade grönsaker med läckra tomater, gurkor och färsk chili. Du kan spara mycket pengar med detta enkla men effektiva växthus jämfört med dyrare modeller tillverkade i aluminium och glas.

Växthuset är enkelt att montera genom att följa den inkluderade steg-för-steg manualen. När du har monterat ramen justerar och drar på det stabila överdraget vilket är både starkt och hållbart under normal användning. Växthusets överdrag är genomskinligt med optimal ljustransmission vilket kommer säkra perfekta förhållanden för växtlighet inne i växthuset.

Dancover tunnelväxthus ger dig möjlighet at njuta av trädgårdsskötsel från tidig vår långt in på hösten. Se fram emot att gå in i ditt helt egna växthus fyllt med vackra och hemodlade plantor. Att odla dina egna produkter är fantastiskt och att servera dina egna grönsaker för familjen är en underbar känsla.

Börja odla dina egna redan idag och njut av fördelarna med ett tunnelväxthus!

Hur du får det mesta utav ditt tunnelväxthus

Observera att vårt sortiment av tunnelväxthus är avsedda som säsongsstrukturer endast för användning från början av våren till sen sommar/tidig höst beroende på vädret. Anledningen till denna begränsning är att ett tunnelväxthus är en lätt struktur i motsats till t.ex. våra polykarbonatväxthus med starka aluminiumställningar. Våra tunnelväxthus är inte gjorda för att motstå hård vind, starkt regn eller snö. Läs våra säkerhetsråd.

Markkjol för att säkra ditt tunnelväxthus

Du måste säkra ditt tunnelväxthus när du ställer upp det. Alla våra tunnelväxthus har ett överskott av täckning längs bottenkanten på marken även de där du själv skär överdraget! Detta överskott kallas en markkjol, och du måste antingen gräva ner den här markkjolen eller lägga tunga föremål på den för att väga ner växthuset av säkerhetsskäl.

Dancover expertråd: Tunnelväxthus är fantastiska att odla flera olika plantor. Kom ihåg att vattna ofta, ventilera så mycket som möjligt och skörda din odling regelbundet! Det är extremt viktigt att du håller skyddet på tunnelväxthuset sträckt och styvt hela tiden. Annars finns risk att regnvatten samlas på taket till ditt växthus, vilket kan orsaka växthuset att kollapsa.