Modellår
2004
Fordonstyp
Custom
Säljer nu min BMW Glidare R1200C Montauk som var BMWs försök att konkurrera med Harley Davidsson i början av 2000-talet. R1200C är den motorcykel James Bond körde i "Tomorrow Never Dies" och den blev då världskänd över en natt på grund av sitt mycket speciella och futuristiska utseende.

Montauk är en uppgradering "facelift" av den vanliga R1200C och den tillverkades bara i 350st exemplar som 2004 års modell och blev den sista som lämnade tillverkningsbandet när produktionen avslutades.

Montauk är idag en samlar motorcykel och den fick en mängd uppdateringar bl.a
-vindruta
-stora sido kåpor
-stora feta däck
-alum.fälgar
-störtbågar
-dubbel instrumentering + klocka
-EVO integral ABS bromsar
-Twin spark system dvs. dubbel tändning
- uppdaterad växellåda
vita blinkersglas
-extra ljus

Min Montauk har LED belysning i alla enheter och huvudstrålkastaren har BMWs signum "Angel eyes" dvs. LED ljusring som varselljus.
Jag har satt på Kalinsky Sport avgassystem för bättre ljud, original systemet finns och medföljer. Jag har också satt på Techlusion performance controller för lite bättre prestanda och jämnare gång, den kan enkelt plockas bort då det är en "plug & play" enhet.

Motorcykeln är besiktigad i somras den är helt utan skador, hel och fin och går perfekt . Den har sen tidigare en ägare som köpte den sprillans ny 2003 och ägde den sedan till i våras då jag köpte den. Första ägaren körde 1056 mil och jag har kört 188 mil i sommar så den har nu gått 1244 mil.

För seriösa spekulanter finns fler bilder som skickas per mail.
Priset är inte förhandlingsbart.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv och signera juridiskt giltigt köpekontrakt direkt via mobilen eller datorn. Enkelt, tryggt och helt gratis - i samarbete med Avtal24.