Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

8 500 000 kr

6 rum183 m²
Tomtarea
1199 m²
Biarea
22 m²
Byggår
1910
Energiklass
Energiprestanda/år
266 kWh/m²
villa Hästevik

Vikens väg 37

Välkomna till detta fantastiska hus som erbjuder mycket ljus och många uteplatser i flera väderstreck. Här har man en enastående utsikt över Björköfjorden från fastigheten.

< p style="text-align: justify;">Detta charmiga hus byggdes 1910 och har med åren underhållits och låtits byggas ut till en fantastisk villa i sin egna klass. Här har vi en fantastisk utsikt från huset där man blickar över Björköfjorden med många uteplatser att välja mellan, alla i olika väderstreck för sol eller lä. 

< p style="text-align: justify;">I Hästevik bor man i en helt enastående miljö med närhet till både hav och natur. Här finns allt som skärgården har att erbjuda i form av bad- och båtliv. Här finns tillgång till motionsslingor och promenadstråk alldeles utanför dörren. I området finns flera förskolor och på 6–7 minuters promenad når man busshållplatsen med utmärkta förbindelser till centrum.

< p style="text-align: justify;">Vi välkomnas av en ljus hall med helkaklat golv och underliggande golvvärme, plats för avhängning i garderob och gäst WC. Hallen leder oss in till hjärtat av huset där vardagsrum, kök och inglasat uterum ansluter sig. Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för umgänge och stora fönsterpartier med havet som utsikt. I vardagsrum finns även en eldstad för extra mys och bekvämlighet. Till rummet ansluter sig köket från Kvänum med påkostade vitvaror från både Gaggenau och Miele. Tillsammans med de ljusa skåpluckorna, det grå kakelgolvet och den gedigna granitbänken skapas en otroligt spatiös och ljus miljö att vistas i, även här med många fönster och ordentligt ljusinsläpp. Till köket ansluter sig huvudplanets badrum. Badrummet har en ordentlig yta med förvaringsskåp från Kvänum, dusch, toalett, torktumlare och tvättmaskin från Miele. Egen entré för att smidigt kunna skölja av sig efter ett dopp på stranden som ligger nästintill fastigheten. Det inglasade uterummet är en fantastiskt miljö att vistas i, här finns underliggande golvvärme för uppvärmning som tillåter utrymmet att behagligt användas året om. 

< p style="text-align: justify;">En halvtrappa upp finns ett sovrum med plats för säng och förvaring. Ytterligare en halvtrappa upp når vi övre planet. Här finns det tre balkonger, ett med entré till var sitt rum. Vi ansluter oss från trappan till övre planets umgängesyta, här finns plats för önskat möblemang samt utgång till stor och rymlig balkong i syd-västlig riktning. Två sovrum ansluter sig till umgängesrummet och erbjuder ordentligt med utrymme för säng och annat, här finns även anslutande förvaringsutrymmen samt badrum.  Badrummet erbjuder toalett, bidé, dubbelkommod och badkar. 

< p style="text-align: justify;">Källarplanet erbjuder stort rum där fantasin får avgöra användandet. En ordentlig vinkällare eller kanske ett mysigt sovrum, ni har chansen att bestämma! 

< p style="text-align: justify;">Välkomna att kontakta för mer information.

Läs mer hos Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Tonny Tran
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
070-292 80 00

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs