Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
tomt Grimmered

Vårstigen 14

På återvändsgata i en lugn och mysig del av Grimmered erbjuds en soldränkt och högt belägen hörntomt med vy över närområdet. Villatomten om hela 923 kvm där ni har möjlighet att skapa ert egna drömboende är omgiven av grönska, mitt i stan men ändå med närhet till natur- och grönområden.

En liten idyll vid en återvändsgata i ett omtyckt, väletablerat och mycket barnvänligt område med stark atmosfär och sköna omgivningar, en fantastisk plats att leva och bo på.

På gångavstånd, ca 10 minuter bort längs trevliga gångvägar finns Ruddalens natur, motions och friluftsområde med fina löpspår och uppskattat sportcenter. Här finns bl.a. fotbollsplaner, skridsko-och ishockey center, nytt utomhusgym, inlineskatingbana och frisbeegolf. Via trevliga cykelvägar tar ni er bl.a till Frölunda torg på ca 10 minuter.

Ni bor dessutom med bekvämt avstånd till förskolor och skolor, väldigt nära stan, havet och grönområden med väl utbyggda kommunikationer, mycket nära till buss. Det är även lätt att ta bilen in till centrum eller via Älvsborgsbron över till Hisingen och Torslanda.

Närheten till havet, salta bad, båthamnar, trevliga restauranger, välrenommerade skolor och tillgång till väl utbyggda kommunikationer, nära till buss och cykelavstånd till spårvagn samt skärgårdsbåtar som tar er vidare ut i havsbandet innebär ett bekvämt och trevligt boende i ett mycket attraktivt och populärt område.

Fastigheten ligger inom detaljplanerat område. Tillåten byggnadsarea är ca 150 kvm, normalt 4,5 meter från tomtgräns ( ej angivet ) med högsta tillåtna byggnadshöjd om 5 meter. Villatomten om 923 kvm är inte knuten till någon specifik husleverantör. Enligt Telias hemsida är området utbyggt med fiberkabel och ska kunna beställas mot offert, kostnad tillkommer.

Läs mer hos Bjurfors Väster

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Janne Andersson Melinder
Bjurfors Väster
031-68 69 75

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs