Modellår
2011
Fordonstyp
Touring
Med en tår i ögat säljer jag nu min Gladius som är i mycket bra skick. Den har alltid startat och gått utan problem. Fungerar bra för dig som vill övningsköra och söker en lättkörd motorcykel eller som vill ha en allsidig motorcykel som fungerar bra att köra inne i stan såväl som på större vägar.

Den har bara rullat 2844 mil och jag har haft den i 2,5år. Den har servats regelbundet och har alltid stått i garage. Senaste service var efter 2793 mil. Dessförinnan servades den vid 2063 mil då byttes även brombelägg bak samt framdäck. Den gick igenom besiktningen utan anmärkning den 2019-08-30. Nästa besiktning hösten 2021.

Det sitter en sänkningssats på samt en sänkt sadel som gör att jag som är 154 cm lång når ner till marken med båda fötterna samtidigt. Alla nycklar, servicebok samt kvitton finns. Utrustad med störtbåge, backspeglar med inbyggd blinkers och ABS bromsar.
Skatt kostar 180kr/år och den är billig att försäkra.

Ring eller sms:a, alternativt skicka ett meddelande.

Mvh Karin

Nyckelord: Sänkt, låg, kort, övningskörning, förstahoj
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv och signera juridiskt giltigt köpekontrakt direkt via mobilen eller datorn. Enkelt, tryggt och helt gratis - i samarbete med Avtal24.