Alla företag och föreningar behöver en modern och snygg hemsida som marknadsföring utåt. JP Solutions är en modern webbyrå som bygger nya eller utvecklar redan befintliga hemsidor och nätbutiker till företag. Hos oss står du som kund i fokus, och vi bygger din hemsida efter de behov och förutsättningar du har.

Vår målsättning är att småföretagare ska ha med professionella webbdesign tjänster och vara inte tvungen att betala stora pengar för kvalitet arbete, dvs en hemsida som har snyggt design och sticker ut från mängden.

Alla våra hemsidor/webshopar får unik design, wordpress i grunden som är väldigt lättanvänt att redigera på sidan, responsiv design så sidan är anpassad till både dator och mobil samt en sida som är förberedd för google. Sidorna är dessutom enkla att själva ändra efter önskemål och SEO-vänliga.

Vi har lång erfarenhet att utveckla hemsidor och webshopar, allt ifrån hobbyverksamheter till avancerade automatiska lösningar.

Priset i grundutförande med en företagssida som onepage startar på 1995 kr. Det är som beskrivet ovan en engångsutgift och därefter äger ni sidan.

Frågor eller funderingar så maila mig eller besök www.jpsolutions.se

Med vänliga hälsningar Johan
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in