Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 975 000 kr

5 rum66 m²
Tomtarea
2314 m²
Biarea
40 m²
Byggår
1910
villa Höviksnäs

Östra Tångerödsvägen 14

På en grönskande tomt, omgiven av vitt staket och med ett strålande läge i härliga Höviksnäs hittar du detta mysiga lilla hus. Härifrån är det bara några minuters promenad till förskola, lekplats och skogen. Salta bad, småbåtshamn och allehanda service ligger också alldeles nära.

Husets kvadratmetrar är väl disponerade och innehåller tre fina sovrum. Interiören är ljus och enkel, med stora möjligheter för dig som vill sätta din egen prägel. Här finns ett badrum med ett litet badkar, ett trevligt kök med matplats och ett bekvämt vardagsrum med plats för en stor härlig soffa.

Trädgården är varierande och inspirerande. För trädgårdsälskaren finns här massor av spännande möjligheter. Trädgården bjuder verkligen in till lek, odling och njutning. Här finns ett charmigt rött skjul, en lekstuga och ett prunkande växthus. Och för att inte tala om de grönskande rabatterna, trädgårdslandet och flera fruktträd!

Tomten ligger naturligt insynsskyddat av den omgivande grönskan.

Altanen är delvis under tak och här finns plats för både matgrupp och lounge.

Här har du ett boende som passar för både fritidsboende och året-runt. Tankarna går snabbt till den lilla familjen eller till er som vill skapa er egen härliga oas inför pensionen dit barnbarnen kan komma och spendera tid. Eller varför inte som en ljuvlig sommarstuga med närhet till det mesta!

I området finns den omtyckta badplatsen Låka och även en trevlig småbåtshamn. ICA-butik, bibliotek, idrottshall är annan service som finns i närheten. F-9 skola finns på bekvämt gångavstånd. Bra kommunikationer till Stenungsund och till Göteborg

En kvart bort med bil ligger Stenungsund med fullt utbud av affärer, service och nöjen samt flera möjligheter för den som ex. pendlar till Göteborg eller Uddevalla. Här bor du dessutom i ett barnvänligt område med gång- eller cykelavstånd till det mesta.

Huset säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos Bjurfors Södra Bohuslän