Hos oss hittar du kvalitetsmöbler och inredning till marknadens absolut lägsta priser. Vi erbjuder alltid gratis hemleverans, 365 dagars öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser och engagerad personal som finns till för dig!

Välkommen till Trademax Sisjön, vi hjälper dig gärna med att lägga en beställning.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Ocean är en stor och rymlig soffa som hela familjen kan krypa upp i. Soffan utmärker sig inte enbart på grund av sin storlek, utan även genom den fina kombinationen av konstläder och tyg. Tillsammans med kuddhavet får soffan ett exklusivt intryck.

Ocean är byggd för dig som vill ha en extra bekväm och rymlig soffa, utan att det för den skull kostar mer än nödvändigt. Ocean är stor nog för dig som vill bre ut dig ordentligt och tål att användas varje dag. Plymåerna ger bekvämt stöd exakt där det behövs samtidigt som de formar sig efter kroppen. Tack vare divanerna kan du sträcka ut dig ordentligt i soffan. När det gäller Ocean kan du helt enkelt räkna med maximal komfort! För att klara vardagens alla krav har vi valt att utrusta Ocean med ett slitstarkt tyg och sittplymåer med hela 35 kg kallskum vilket gör att de håller formen länge. Det gör att du kommer trivas med din Ocean under många år framöver.

Specifikation :
Bredd 380 cm
Bredd divan 88 cm
Bredd öppet avslut 97 cm
Höjd 90 cm
Djup 94 cm
Djupaste delen 215 cm
Totaldjup divan 156 cm